14 Martie 2012 publicat în Bebe 2 share-uri

BEBE si LOO vor sa intampine cum se cuvine sezonul cald, iar pentru ca acest lucru sa se intample intr-un mod cat mai frumos posibil, si-au unit fortele in crearea noii colectii primavara-vara 2012, "Easy Dress 2 Impress" by Bebeloo.

Comunicat de presa

BEBE si LOO vor sa intampine cum se cuvine sezonul cald, iar pentru ca acest lucru sa se intample intr-un mod cat mai frumos posibil, si-au unit fortele in crearea noii colectii primavara-vara 2012,
„Easy Dress 2 Impress” by Bebeloo.

„Easy Dress 2 Impress” by Bebeloo este o colectie de hainute si accesorii extrem de stilish si cool, dar, totodata, lejere si purtabile „all day long”, destinata fetitelor si baieteilor intre 0-10ani.

Noua colectie primavara-vara, o colectie pentru copiii cocheti

Colectia „Easy Dress 2 Impress” by Bebeloo se adreseaza copiilor cu un simt innascut al cochetariei, cel mai probabil preluat de la parinti, insa cu un program zilnic cel putin la fel de incarcat ca al acestora. Asadar, data fiind versatilitatea pieselor si imbinarea perfecta a cochetariei cu lejeritatea, micutilor le va fi extrem de usor sa le poarte atat la gradinita, la scoala, dar si la un pranz alaturi de bunici sau poate chiar la o piesa de teatru alaturi de parinti, seara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Colectia surprinde in mod placut cu alaturari neobisnuite de culori tari precum corai, verde, mov sau galben, temperate pe alocuri de nuante nude, gri, grej sau negru, potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Accentele aurii si argintii oferite de nastureii metalici intregesc tabloul cu iz de vara. Nu lipseste nici eternul alb, atat de la moda in fiecare sezon, dar mai ales, atat de potrivit in zilele toride de vara si atat de usor de asortat cu absolut orice nuanta.

Fetitele poarta rochita

Articolul central al colectiei destinat fetitelor este feminina rochita, prezenta in diferite modele, dar pastrand delicatetea si liniile fluide pentru o cat mai buna miscare. Baieteii vor fi incantati de diversitatea pieselor, de la camasute, pana la sacouri, veste si pantaloni care urmeaza cele mai cool linii.

In ceea ce priveste texturile materialelor, BEBE si LOO s-au orientat, ca de fiecare data, spre fibre naturale, cat mai vaporoase, precum batistul imprimat, inul, matasea sau vascoza, caci nu, ce poate fi mai potrivit pentru pielea atat de delicata a micutilor nostri?

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Minunatele produse te asteapta si in magazinul on-line www.bebeloo.ro! Cu ajutorul noii si mult mai performantei platforme a site-ului, de acum inainte vei putea face cu mai mare usurinta cumparaturile de acasa, te vei putea strecura usor printre “rafturile” magazinului, vei putea vizualiza produsele dorite printr-un singur click pe butonul “cautare” si cumpara imediat doar selectand “adaugare in cos” a acestora!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri