Una din cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania implineste azi 5 ani de la infiintarea in tara noastra si 10 in Europa.

Comunicat de presa

BIOGENIS implineste anul acesta 5 ani de existenta in Romania iar grupul de banci de celule stem Famicord, din care face parte si BIOGENIS, implineste un deceniu de cand isi desfasoara activitatea in Europa.

Inca din primii ani de la infiintare, in grupul din care face parte BIOGENIS, au fost eliberate probe care au fost utilizate cu succes in tratarea unor boli grave precum neuroblastom la o fetita de 8 ani, leucemie limfoblastica la un copil de 5 ani, suferinta fetala acuta la un nou nascut, sindrom mielodisplastic, etc. Ultima proba eliberata in Ianuarie 2011 a fost utilizata pentru tratarea Anemiei Fanconi la o fetita de 12 de ani.

Din dorinta de a fi aproape de clienti sai si de a raspunde dorintelor lor, de-a lungul celor 5 ani de activitate in Romania BIOGENIS a lansat servicii noi, devenind:

  • prima banca romanesca care stocheaza proba de celule stem in doua recipiente, la cererea clientului;
  • prima banca romaneasca care stocheaza concentrat de celule stem, si nu sange integral;
  • prima banca romaneasca ce izoleaza si stocheaza in Romania celule stem mezenchimale din cordonul ombilical;
  • prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro;
  • prima banca romaneasca cu transport gratuit a probei oriunde in lume, in caz de utilizare, pentru copil si rudele de gradul I si II;
  • prima banca romaneasca ce ofera posibilitatea de plata online cu cardul pentru serviciile sale.

Incepand din anul 2011, BIOGENIS pune la dispozitia clientilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii si viitorii clienti au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Caria dentară – ce este și cum se tratează Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri