20 Aprilie 2012 publicat în Bebe 10 share-uri

Stiai ca... un bebelus poate parcurge intr-o singura zi la fel de multi pasi ca un atlet intr-o cursa de maraton?

Comunicat de presa

Trei atleti romani sunt antrenoriimicilor campioni in cadrul competitiei Pampers „Campionat in scutec”

 In primii ani de viata, cei mici sunt pregatiti sa darame un record mondial cu spiritul lor de joaca unic si curiozitatea neobosita. Pentru a-i sarbatori pe micii campioni, Pampers lanseaza competitia „Campionat in scutec”: pana pe 13 mai, pagina de Facebook Lumea Mamicilor devine scena unei confruntari intre echipele antrenate de trei dintre cei mai iubiti atleti din Romania.Simona Amanar, Mihai Covaliu si Gina Gogean le ajuta pe mamici sa castige premii demne de micii lor campioni: rame foto digitale oferite saptamanal sau unul dintre cele 30 de locuri in echipa vedetelor Pampers.

Fiecare antrenor le provoaca pe mame sa demonstreze spiritul de joaca al micutilor lor participand la o serie de probe inspirate de eforturile nebanuite pe care le depun bebelusii pentru a se dezvolta armonios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Saritura din patut

Mihai Covaliu lanseaza invitatia la „Saritura in patut”, pentru bebelusii care nu obosesc niciodata: „Nu poti sa iti obligi copilul sa faca sport, dar nici nu e nevoie, pentru ca cei mici sunt indragostiti de joaca si, cel putin pana la 3 ani, miscarea fizica asta inseamna: sa se joace, sa alerge si sa se catere. In campaniaPampers, am aflat ca un bebelus poate sa parcurga intr-o singura zi distanta a 29 de terenuri de fotbal. Aceasta inseamna ca este de-a dreptul un campion - si asta doar pentru ca ii place sa se joace!”

Primii pasi viteza

Gina Gogean se pregateste pentru „Primii pasi viteza”, proba dedicata micilor atleti siguri pe picioarele lor: „Nu stiu daca fiul meu va deveni un campion, dar stiu sigur ca primii ani din viata lui sunt presarati cu victorii la fel de importante ca o medalie de aur. Am aflat ca, odata ce incep sa mearga, bebelusii pot face pana la 180 de pasi pe minut! Daca ar exista medalii pentru ambitia si eforturile unui bebelus, fiecare mamica ar avea nevoie de o camera speciala pentru ele.”

Maraton de-a busilea

Iar Simona Amanar le provoaca pe mamici la un „Maraton de-a busilea”, ideal pentru bebelusii care trec linia de sosire chiar si inainte de a merge: “Fiecare copil este un adevarat campion, pentru ca eforturile pe care le depune in perioada de crestere sunt uimitoare chiar si pentru un adult. Intrand in competitia Pampers, am aflat si care sunt dimensiunile acestor eforturi: de exemplu, un bebelus poate face, intr-o singura zi, acelasi numar de pasi ca un atlet intr-o cursa de maraton! Cu o asemenea provocare in fata, bebelusul are nevoie de un echipament care sa faca diferenta!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri