25 Aprilie 2012 publicat în Bebe 34 share-uri

Bebelusul vostru plange fara incetare, se agita si se zvarcoleste de durere si orice ati incerca nu reusiti sa il calmati? Atunci s-ar putea sa fie vorba despre colici.
  • Multi parinti apeleaza la medicina naturista si le dau copiilor ceai. Cautati in farmacii ceaiurile pentru copii care contin lemn dulce, fenicul, musetel si anason.
  • Oferiti-i suplimente cu probiotice, recomandate de medic
  • Pentru a calma crizele de plans ale copiilor, multi parinti isi plimba copiii. Luati-l in brate si plimbati-l in aer liber sau prin casa. Apropierea dintre parinte si copil si miscarea il ajuta pe cel mic sa se mai calmeze.
  • Evitati pe cat posibil ca atunci cand il hraniti sa nu inhazele prea mult aer. Hraneste copilul in pozitia sezut decat pe spate.
  • Folositi un balansoar pentru a-l legana atunci cand nu il mai tineti in brate
  • Folositi un port-bebe si plimbati copilul peste tot pe unde mergeti
  • Pentru a calma durerile de burtica puneti copilul cu fata in jos, pe genunchi, sau pe o sticla cu apa calda infasurata intr-un prosop (atentie la temperatura apei, sa fie una suportabila, confortabila; se testeaza pe incheietura mainii).

Image (C): www.shutterstock.com - 2585020 . Used under license from Shutterstock.com 10.02.2008

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Cand cerem sfatul medicului?

Indiferent de metoda pe care va hotarati sa o aplicati pentru a trata colicile bebelusului este bine sa cereti sfatul medicului inainte.

In cazul in care colicile bebelusului se dovedesc a fi mai mult decat atat, trebuie sa va prezentati la medic de urgenta. Asadar, daca bebelusul pierde in greutate, daca nu mai mananca cum trebuie, daca are temperatura, daca vomita, daca are diaree sau daca este somnolent trebuie sa duceti copilul de urgenta la consult!

Kidz.ro iti recomanda mai multe articole despre copii:


Totul despre colicile nou-nascutului

5 cele mai frecvente afectiuni ale nou-nascutului

De ce plange nou-nascutul?

Dieta mamei in timpul alaptarii

Interviu cu Pediatrul - Copiii ne dau adevarate lectii de viata

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri