20 Iunie 2012 publicat în Bebe 1 share-uri

I-ai pregatit deja micutului tau o camera de vis? Sau este momentul sa schimbi patutul pentru ca deja a devenit un junior in toata firea?

Comunicat de presa

I-ai pregatit deja micutului tau o camera de vis? Sau este momentul sa schimbi patutul pentru ca deja a devenit un junior in toata firea? Pentru vise frumoase, Aptamil iti ofera vara aceasta o camera speciala pentru bebe, care „creste” o data cu el si poate fi folosita pana la 14 ani.

Cumpara Aptamil* din farmaciile Dona, SensiBlu sau Helpnet in perioada 14 iunie – 14 august 2012 si castigi o camera completa pentru copilul tau sau unul dintre cele 50 de premii constand in lapte pentru o luna. Mai mult, daca celui mic nu ii place Aptamil, poti returna produsul in farmacia de unde l-ai achizitionat si primesti banii inapoi.

Pe langa multe premii, micutul tau poate castiga si un sistem imunitar sanatos: prin complexul patentat IMMUNOFORTIS si vitaminele A, C si D, Aptamil contribie in mod natural la functionarea normala a sistemului imunitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Cum poti castiga premiile Aptamil? Inscrie codul bonului fiscal pe www.aptanutricia.ro si intri automat in tragerea la sorti. Pentru mai multe detalii poti consulta regulamentul complet al campaniei pe www.aptanutricia.ro

*La promotie nu participa furmulele Aptamil de inceput. Laptele matern este alimentul cel mai bun pentru sugar. Inainte de a folosi o formula de lapte, consultati medicul pediatru.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Image Homepage si Interior © Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri