Inca de cand se nasc, copiii sunt incredibili pentru tot ceea ce pot sa faca. Iata 18 dovezi fascinante in acest sens.

15. Multe mamici se ingrijoreaza ca nu isi iubesc copilul din primul moment in care il vad dar ele nu stiu ca micutul isi dilata pupilele imediat dupa nastere, lucru care le ajuta sa simta afectiune pentru el. Bebelusul isi dilata pupilele pentru ca este atras de mamica lui.

16. Stiati ca in primele luni de viata un bebelus nu poate sa vada la o distanta mai mare de 22 de cm? Aceasta este distanta perfecta pentru a-si studia mama cand se hraneste si pentru a-si concentra atentia asupra propriului corp, in special asupra mainilor.

17. Stiati ca sunetul produs de plansul bebelusului vostru este „special conceput” pentru a-l recunoaste? Oamenii de stiinta au descoperit ca noile mamici si-au putut recunoaste plansul bebelusului dintr-o multime de bebelusi care plangeau dupa numai de 3 zile dupa ce au nascut.

Image © Shutterstock - 7683463

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

18. Specialistii au facut un studiu in urma caruia au ajuns la concluzia fascinanta ca bebelusii de 6 luni pot distinge oamenii de animale. La 9 luni insa, in timp ce recunosteau fetele oamenilor si le puteau distinge, nu puteau face acelasi lucru cu animalele.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Image front page si interior © Shutterstock - 7152610


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri