31 August 2012 publicat în Bebe 7 share-uri

Alegerea caruciorului potrivit nevoilor copiilor nu este o sarcina prea usoara. Exista insa cateva reguli, pe care este bine sa le aveti in vedere atunci cand porniti in cautarea caruciorului pentru copil.
  • Carucioarele sport: sunt usoare si au o mobilitate excelenta, putand avea 3 sau 4 roti. Dispun de suspensie, foarte importanta pentru amortizarea socurilor. Pot fi usor transportate, intrucat ocupa un spatiu mic.
  • Carucioarele cu pliere tip umbrela (cu o singura mana) centralizata pe manerul pozitionat posterior hamacului, sunt ideale pentru a economisi spatiu, atunci cand sunt pliate. Ele au o greutate redusa si accesoriile pot fi usor demontate.

2 Siguranta copilului

Siguranta copilului este cea mai importanta atunci cand alegeti un carucior. Caruciorul trebuie sa aiba ham de siguranta, centuri de siguranta in 5 puncte, bara de protectie.

Modelul de carucior pe care il alegeti nu trebuie sa poata fi pliat de catre micut. Deasemenea este bine ca rotile caruciorului sa aiba frana, ceea ce va fi de un real folos, atunci cand asezati copilul in carucior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

3 Confortul

Carucioarele cu maner ergonomic asigura parintilor confortul ideal si o manevrare mult mai usoara.

Carucioarele cu rotile mari sunt indicate pentru sporirea confortului oricarei plimbari. Asigurati-va ca toate marginile caruciorului asigura protectie, astfel incat bebelusul sa nu se poata rani la maini si picioare.

Pentru bebelus cele mai confortabile sunt carucioarele dotate cu perna ergonomica.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri