26 Noiembrie 2012 publicat în Bebe 3 share-uri

Iti prezentam 13 metode de succes pentru a calma plansul sau agitatia bebelusului! Descopera care i se potriveste cel mai bine!

Cele mai bune metode pentru linistirea bebelusului!

1 Infasa-l bine!

Infasatul este o metoda adesea subestimata, atunci cand te confruntati cu un bebelus agitat, care plange. Insa, pentru bebelus, lucrurile stau altfel: a fi infasat seamana cu “a fi in uter”, mediul acela “stramt” , dar extrem de familiar, care i-a oferit confort timp de 9 luni.

Adesea, cea mai grea intrebare, cand vine vorba de infasare, este “cat de strans?”. Raspunsul ar fi, atat de strans, astfel incat bebelusul sa nu-si poata scoate piciorusele si manutele afara!

2 Schimba pozitia!

Ai incercat sa-l legeni pe brate, pe picioare sau in leagan, pentru a-l linisti si nu a avut niciun rezultat? Schimba-i pozitia! Pana acum bebelusul a fost leganat, stand pe spate, cu fata in sus.

Incearca sa-l iei in brate, astfel incat capul bebelusului sa stea pe o parte, usor orientat cu fata in jos, pe antebratul tau, iar burtica lui sa fie bine sprijinita pe mana ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Riscurile comune ale consumului de anticoncepționale

Presiunea pe burtica il va ajuta sa elimine gazele restante in tubul digestiv, care ii pot cauza disconfort!

3 Muzica pentru bebe!

Recreeaza-i fondul sonor din uter, cu sunete de intensitate joasa si constanta, folosind melodii linistitoare, de relaxare!

Ii poti canta chiar tu bebelusului, cu voce joasa, o melodie linistitoare, deoarece el recunoaste vocea mamei si se calmeaza.

Uneori bebelusul se poate calma la auzul unui zgomot “ciudat” precum cel produs de uscatorul de par, curgerea apei de la robinet sau ventilator!

sursa foto:sxc.hu; shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri