26 Noiembrie 2012 publicat în Bebe 3 share-uri

Iti prezentam 13 metode de succes pentru a calma plansul sau agitatia bebelusului! Descopera care i se potriveste cel mai bine!

4 S.O.S- Suseta!

Cel mai dezvoltat reflex al bebelusului in primele luni de viata este reflexul de supt. Suseta poate calma plansul copilasului , ajutandu-l si sa nu se sufoce!

5 Shhhh!

E un fapt demonstrat! Susuirea calmeaza plansul bebelusului. Repetarea prelungita, direct in urechea bebelusului a sunetului “s” , linisteste copilasul.

De aceea , susuiti incet la urechea copilasului, la inceput, iar apoi amplificati sunetul, astfel incat bebelusul sa va auda, in ciuda plansului!

6 O mica plimbare?

Bebelusul este obisnuit cu “miscarea” din pantecele mamei! Miscarea ii poate linisti plansul si il ajuta sa doarma. Asadar, recurgeti la orice va este la-ndemana, pentru a oferi putina “miscare” celui mic:

  • o plimbare in carucior
  • o plimbare prin casa
  • leganatul in brate, intr-un patut, pe picioare, sau stand impreuna intr-un balansoar
  • o plimbare cu masina (vibratiile produse de aceasta ii induc micutului o stare de relaxare).

7 Un pic de masaj…de relaxare!

Masajul este o modalitate sanatoasa de relaxare, care functioneaza chiar si la bebelusi! Atingerea blanda a mamei este un bun remediu pentru plansul copilasului. Bebelusul iubeste mangaierea ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Studiile au aratat ca bebelusii care sunt “tratati” cu mangaieri si masaj plang mai putin si dorm mai bine! Cel mai “calmant” masaj este cel care se face direct pe pielea bebelusului, fara a se interpune hainutele.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri