26 Noiembrie 2012 publicat în Bebe 3 share-uri

Iti prezentam 13 metode de succes pentru a calma plansul sau agitatia bebelusului! Descopera care i se potriveste cel mai bine!

11 Jucati-va!

Uneori bebelusii plang “din plictiseala”, aratand ca au nevoie de putina “atentie”. Incearca sa-i vorbesti, sa te joci cu el, in acest caz, jucariile lui preferate devenind principalii tai “aliati”.

12 Baita bebelusului!

Unii bebelusi pot fi calmati printr-o baita relaxanta cu apa calduta in care ati adaugat cateva flori de tei sau cateva picaturi de ulei esential de lavanda!

13 Pielea mamei...

Adesea, contactul pielii bebelusului direct cu pielea mamei, produce un efect de linistire. Tine-ti copilul in brate, astfel incat pieptul si abdomenul lui sa atinga direct pielea ta. Ii poti vorbi, canta sau masa spatele usor in acest timp.

14 O vizita la medic

Daca plansul bebelusului te ingrijoreaza, te poti adresa unui medic pediatru pentru un consult de rutina si pentru linistea ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Nu te ingrijora daca alti bebelusi plang mai putin decat bebelusul tau. Aminteste-ti ca fiecare bebelus e unic si, fara un motiv ingrijorator, unii plang mai mult decat altii!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

va recomandam:

Cum linistesti un bebelus care plange?

De ce plange nou-nascutul?

Ghiciti: De ce plang nou-nascutii?

Cum ii schimbi scutecul lui bebe?

sursa foto: sxc.hu

articol de Ioana P.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri