4 Martie 2013 publicat în Bebe 6 share-uri

Magazinul online dedicat bebelusilor Micolino vine mai aproape de clientii sai si participa la BabyExpo in perioada 14-17 martie, eveniment ce se va desfasura la Sala Polivalenta din capitala.

Comunicat de presa

In cadrul targului, Micolino.ro, impreuna cu psihologul Oana Popescu-Argetoia si Organizatia Salvati Copiii aduc in atentia publicului o tema extrem de actuala legata de nasterea prematura, in cadrul seminarului din data de 15 martie, incepand cu ora 14.00, la Clubul Parintilor din cadrul Baby Expo. Se vor prezenta: statistici, semne si metode de prevenire la nasterea prematura, recomandari pentru ingrijirea bebelusului nascut inainte de termen sau cu o greutate mica la nastere. In cadrul discutiilor se va acorda o atentie sporita si modificarilor psiho-emotionale la viitorii parinti, provocari ale familiei moderne, precum si importanta sprijinului familiei si a comunitatii in viata proaspetilor parinti.

Ne preocupa in mod profund acesta situatie care se mentine pe un trand ascendent continuu la nivel international, nu doar local, iar initiativa noastra isi propune sa fie un apel de constientizare si informare catre viitorii parinti, prezentand, intr-o maniera realista, dar calda care sunt provocarile si recomandarile pentru o familie care se poate confrunta cu o astfel de situatie. Le multumim partenerilor implicati in acest demers, care au raspuns pozitiv si fara ezitare, doamnei psiholog Oana Popescu Argetoia si reprezentantilor Salvati Copiii Romania” declara Diana Gamulescu – managing partner Micolino.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

“Imediat ce am auzit de initiativa Micolino.ro pentru sustinerea unui seminar ce vine in intampinarea parintilor cu copii nascuti premarur, am ales sa ma alatur. E important sa sustinem si sa intampinam venirea pe lume a unui copil cu intentia de a-i intari increderea intr-o lume buna, construnctiva in care el este apreciat si valorizat. Nou nascutul de astazi este mostenirea ce o lasam lumii de maine. Si daca intelegem si facem tot ceea ce putem sa sustinem acest lucru, atunci cred ca ne-am atins scopul si ne-am indeplinit misiunea fata de viata” sustine psihologul Oana Popescu Argetoia.

Asadar, parinti, viitori parinti, jurnalisti, reprezentanti ai ONG-urilor care sunt preocupati de aceasta tema sunt asteptati la Clubul Parintilor din cadrul Baby Expo, in data de 15 martie, intre orele 14.00 si 15.00 pentru a participa la acest seminar interesant.

Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri