Nasterea unui copil este unul dintre evenimentele majore din viata unei familii. Dupa ce bebelusul a stat in conditii de siguranta in burtica mamei, a venit in cele din urma timpul pentru a face cunostinta cu lumea.

Comunicat de presa

Pielea bebelusului are de acum sarcina foarte importanta de a percepe o intreaga gama de senzatii noi, ajutandu-l sa descopere si sa inteleaga tot ce il inconjoara. Tocmai din acest motiv, produsele Weleda Baby cu galbenele vin in intampinarea mamicilor grijulii si le ofera bebelusilor cel mai fin si complet rasfat, din cap pana la degetele.

Produsele Weleda Baby pun mare pret pe confortul si buna dispozitie a bebelusilor inca din primele sale zile. Astfel, pielea lor delicata va avea parte de o atentie speciala sub forma unui strat protector si hranitor, care sa nu-i impiedice capacitatea sensibila de perceptie a lumii din jurul sau.

Gama de ingrijire Weleda Baby cu galbenele foloseste exclusiv ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile vegetale bogate (uleiul de migdale dulci, rapita, cocos sau palmier), insotite de beneficiile extractelor din plante extrem de nutritive precum musetelul. Special create pentru ingrijirea zilnica a pielii delicate a bebelusilor, produsele de ingrijire certificate natural de la Weleda nu contin niciun fel de uleiuri minerale, parfumuri sintetice, coloranti sau conservanti sintetici, care ar putea afecta functiile normale ale pileii.
Lotiune de corp cu galbenele pentru o ingrijire delicata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan
Pielea fina a bebelusilor are nevoie de o ingrijire delicata si multa hidratare, iar lotiunea de corp cu galbenele de la Weleda este perfecta. Acest lapte racoritor, pe care il poti folosi pentru a curata si hrani pielea bebelusului, din prima zi de la nastere, are la baza un amestec din ulei de migdale dulci si apa pentru a pastra finetea si supletea pielii bebelusului tau. Apa continuta de lotiune se evapora imediat dupa aplicare, conferind o senzatie placuta de racoare. Adaosul de galbenele si ceara de albine daruiesc laptelui de corp un efect nutritiv si protector. Lasand pielea bebelusilor catifelata si moale, aceasta lotiune a fost creata special pentru a sustine functiile naturale ale pielii si pentru a se absorbi foarte rapid. Pret: 67,90 Lei

Mod de aplicare: Dupa baita, aplica laptele de corp cu galbenele pe tot corpul, masand usor.
Crema faciala cu galbenele pentru o hidratare profunda

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Orice mamica isi doreste ca tenul bebelusului ei sa fie moale si catifelat. Crema faciala cu galbenele de la Weleda hidrateaza pielea nou-nascutului, calmand si prevenind in acelasi timp uscarea. Extractul de galbenele calmeaza inflamatiile pielii, iar ceara de albine impreuna cu acizii grasi esentiali din uleiul de migdale dulci formeaza un foarte fin strat protector la suprafata pielii care nu inchide porii, permitand acesteia sa respire.

Usor de aplicat si cu o absorbtie rapida, aceasta crema este o incantare atat pentru bebelusi, cat si pentru mamici. Pret: 38, 90 Lei.

Mod de aplicare: Dupa baita, aplica putina crema de fata cu galbenele pe fata copilului, fara a uita de urechi si buze. Recomandam aplicarea ei si pe maini.

Indicata pentru: Pielea copilului tau pentru a o proteja de efectele deshidratarii sau atunci cand e iritata. Este indicata si pentru pielea sensibila adulta.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri