Un bebelus fericit e cea mai mare bucurie pentru o mama, iar ingrijirea pe care ea i-o ofera contribuie decisiv la starea lui de bine. Odata cu schimbarea anotimpului, insa, bebelusul are nevoie de o ingrijire mai speciala. Frigul poate pune probleme sanatatii pielii micutului, iar asta ii afecteaza dispozitia. Deoarece pielea nou-nascutilor nu are glandele sebacee bine dezvoltate, uscarea si sensibilizarea tegumentului reprezinta probleme frecvente. Acesta nu este insa un motiv de ingrijorare, deoarece tendinta de uscare a pielii este o predispozitie des intalnita in randul bebelusilor sau al copiilor.

Comunicat de presa

Studiile realizate in randul mamelor din tari europene arata ca intre 35 si 75% dintre parinti considera pielea puilor lor ca fiind uscata si foarte uscata, iar factorii care contribuie la uscarea si sensibilizarea pielii sunt multipli, atat de natura interna, dar si externa.

Un factor exogen vinovat pentru pielea uscata a bebelusilor in sezonul rece este ingrijirea neadecvata a pielii, prin utilizarea de produse agresive. Acestea afecteaza structura lipidelor din componenta barierei protectoare a pielii, care apara impotriva deshidratarii si a factorilor iritanti.

O ingrijire adecvata a pielii previne deteriorarea pielii sensibile si uscate. Gama NIVEA Baby Pure & Sensitive a fost special dezvoltata cu ajutorul dermatologilor si al medicilor pediatri, pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Lotiunea pentru spalat NIVEA Baby Pure & Sensitive
Curata delicat pielea uscata si o protejeaza. Reface bariera naturala a pielii cu ajutorul ingredientelor organice si a acizilor grasi omega-6, in timp ce untul de shea hidrateaza pielea. Lotiunea are un pH neutru si nu irita ochii intrucat nu contine sapun, parabeni, alcool sau coloranti.

Laptele NIVEA Baby Pure & Sensitive hraneste pielea si protejeaza pielea uscata si foarte uscata, cu tendinta atopica. Formula cu Omega-6 extrasi din unt de shea nu contine parabeni, alcool sau coloranti.
Pret: 14.21 Lei, 200 ml

Crema intensiva NIVEA Baby Pure & Sensitive
Hidrateaza instant pielea uscata si stresata, reducand senzatia de mancarime. Formula cu lipide Omega-6 din unt de shea contine pantenol si oxid de zinc.

Servetelele NIVEA Baby Pure & Sensitive Create special pentru pielea sensibila a bebelusilor sau nou nascutilor care prezinta un grad ridicat de risc la produse cu parfum . Formula fara parfum cu ulei de jojoba curata si hraneste pielea delicata.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri