7 Aprilie 2015 publicat în Bebe 40 share-uri

Micutul tau merita tot ce e mai bun!

Comunicat de presa

Gimnastica si masajul sunt unele dintre cele mai distractive forme terapeutice, facand astfel primii pasi spre socializare, fiind un mijloc placut de comunicare si relationare cu bebelusul.

Este incontestabil faptul ca aceste doua activitati influenteaza pozitiv cresterea si dezvoltarea celui mic, nefiind vorba doar de a-i crea senzatii de placere, de caldura sau de ocrotire.

Un ritual zilnic al masajului, pe langa faptul ca ajuta la intarirea legaturii emotionale cu parintele, contribuie la dezvoltarea neuro-psiho-motorie normala a bebelusului.

Beneficiile acestei activitati sunt multiple. Pe langa faptul ca este un mod de relaxare pentru copil, care il face sa se simta iubit si protejat, ajuta la intarirea sanatatii, la stimularea cresterii si dezvoltarii atat fizice cat si psihice a copilului, pana la reducerea starii de disconfort al copilului. In timpul masajului sistemul digestiv al bebelusului este stimulat, lucru benefic in special cand copilul are colici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor

Asociat cu exercitiile fizice executate in apa, masajul fortifica musculatura, stiut fiind si efectul exercitiului fizic asupra dezvoltarii masei osoase, facandu-l capabil sa faca fata solicitarilor ulterioare.

Copilul isi va tine capul drept, isi va controla mai bine miscarile si va avea un tonus mai bun.
Masajul si gimnastica la bebelusi ajuta la intarirea sistemului imunitar al sugarilor, scurtand evolutia unor boli si reducand efectele neplacute.

Programul de gimnastica si masaj trebuie realizat cu o jumatate de ora inainte sau dupa alaptare, cand micutul este vioi, dar linistit si ar trebui sa dureze 40-45 de minute, in functie de disponibilitatea copilasului.

Este important ca parintii sa fie cat mai apropiati de copiii lor, oferindu-le afectiune inca de la nastere, iar masajul este una dintre metodele prin care copilul simte dragostea celor care-l ingrijesc.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI….

Masajul si gimnastica pentru sugari ar trebui invatat de toti parintii inca din timpul perioadei de gestatie sau in maternitate si intr-adevar, se remarca dorinta parintilor de a cunoste cat mai multe despre aceste activitati.

La Baby Spa, in Aviatiei Wellness Center, cei mai mici dintre bebelusi au parte de hidroterapie, care vine la pachet si cu putin rasfat. Programul Water Baby se adreseaza copiilor cu varste intre 0 si 4 luni. O sedinta inseamna masaj, gimnastica si hidroterapie. Timp de 50 de minute, intr-un cabinet special amenajat, cel mic se va bucura de toata atentia si priceperea unui kinetoterapeut. Masajul si gimnastica ii vor pune in miscare musculatura si o vor fortifica. Activitatea are la baza reflexele neonatale ale bebelusului si este o parte pregatitoare pentru a intra in activitatea ulteriora din piscina, dupa varsta de 4 luni.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri