Claudia Florentina prezinta colectia de bijuterii Amour in magazinul Helvetia (fostul Helvetansa)

Claudia Florentina, promotor al frumosului prezinta colectia de bijuterii Amour, o colectie care aduce in prim plan o noua abordare fata de dragoste si legatura dintre cei doi indragostiti.

comunicat de presa

Claudia Florentina, promotor al frumosului prezinta colectia de bijuterii „Amour”, o colectie care aduce in prim plan o noua abordare fata de dragoste si legatura dintre cei doi indragostiti.

Colectia „Amour” se adreseaza femeii care nu trebuie sa uite ca este o persoana speciala, ca fiecare este autentica in felul ei, cu un mod aparte de a-si manifesta sentimentele. Colectia de bijuterii „Amour” propusa de Claudia se distinge prin naturalete, stil si denota eleganta prin imbinarea cu armonie a notiunii de dragoste cu piesa de bijuterie.

Designul colectiei „Amour” este realizat de catre Claudia Florentina Agheorghiesei, brand owner Claudia Florentina si sunt readaptari din opera marelui artist roman, Constantin Brancusi.

Colectia de bijuterii „Amour”, argint cu zirconiu simbolizeaza ideea de a iubi mai mult decat iubirea in sine si propune modele bazate pe povesti de dragoste, pe legatura dintre cei doi indragostiti. O iubire bazata pe atractie spirituala, care inlocuieste de cele mai multe ori dragostea fizica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023


„Colectia de bijuterii „Amour” propune abordarea platonica a conceptului de dragoste fata de iubirea concreta. Mi-am dorit sa aduc in fata o alta viziune in arta, care promoveaza notiunea de dragoste dintr-un alt punct de vedere. Astfel, accentul se pune mai mult pe ideea de a iubi decat iubirea in sine. Vizitatorii vor putea gasi in magazin o experienta unica a sentimentului de dragoste”, declara Claudia Florentina Agheorghiesei, promotor al frumosului si brand owner Claudia Florentina.

„Fiecare femeie este o printesa care isi poate castiga un statut special, prin job-ul pe care il are, nu neaparat printr-o uniune”, adauga Claudia Florentina.

Bijuteriile din colectia „Amour” by Claudia Florentina se gasesc in magazinul Helvetia (fostul Helvetansa), amplasat pe Calea Victoriei, nr. 68-70 si online la https://claudiaflorentina.com

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri