Sibiu, 12 aprilie 2016: Toate mamicile care incheie contracte pentru unul din pachetele de nastere oferite de Maternitatea Polisano, pana in data de 15 mai, pot participa la o tombola aniversara cu premii constand in produse oferite de Chicco, partenerul acestei campanii.

 

Maternitatea Polisano aniverseaza, in 2016, trei ani de la deschidere, timp in care aici s-au scris peste 1.700 de povesti frumoase. Pentru a marca acest eveniment, Maternitatea organizeaza o tombola aniversara, la care pot participa toate viitoarele mamici care incheie contracte pentru un pachet de nastere, pana la data de 15 mai 2016. Marele premiu consta intr-un set 3 in 1 Chicco Trio Sprint, o solutie completa si practica pentru viitorii parinti, care cuprinde un landou grupa 0+, un scaun auto grupa 0+, un carucior sport si o geanta pentru accesorii. Viitoarele mamici mai pot castiga un set pentru alaptare, respectiv un set de produse de ingrijire a nou-nascutului. De asemenea, toti participantii la tombola vor primi cate un cupon de reducere de 20% la produsele achizitionate de pe site-ul partenerului oficial al acestei campanii, www.chicco.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti, in data de 18 mai, si va fi anuntata online, pe www.clinicapolisano.ro, respectiv contul de Facebook al Clinicii Polisano.

Mai multe detalii despre campanie si despre pachetele de nastere oferite de Maternitatea Polisano pe www.clinicapolisano.ro sau la numarul de call-center 021.9383, de luni pana vineri, intre orele 7-22, sau sambata 8-14.

Despre Maternitatea Polisano
Peste 70 de copii se nasc lunar, in Maternitatea Polisano, cea mai moderna din zona Centru a tarii. Aici, mamele au siguranta ca bebelusul este ingrijit de o echipa de medici specialisti, instruiti dupa cele mai moderne standarde europene de ingrijiri prenatale si perinatale, in specialitatile obstetrica-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetica medicala, psihologie, laborator si imagistica medicala. Echipamentele medicale asigura aplicarea celor mai complexe si precise standarde de monitorizare si ingrijire medicala a nou-nascutului, iar blocul de nasteri detine trei sali de travaliu-expulzie si cada pentru nasterea in apa, dotata cu sisteme wireless pentru monitorizarea cardiotocografica pe toata perioada travaliului. De asemenea, blocul operator propriu al Maternitatii este compus din doua sali de operatii cezariene cu circuite separate, ultrasecurizate si dotate la cele mai inalte standarde de functionare.

Pentru mai multe detalii: Elida Cremene, elida.cremene@polisano.ro, 0745774492


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri