28 Iulie 2016 publicat în Bebe 13 share-uri

Orice mama isi doreste cea mai buna ingrijire pentru bebelusul ei si vrea sa il protejeze de orice pericol extern. Si cum pielea este cel mai mare organ al corpului, este extrem de important cu ce intra in contact pielea delicata a bebelusului si substantele nocive din aceste produse.

Comunicat de presa

Din acest motiv, banalul scutec este un element important pentru cresterea sanatoasa a copilului in primii ani de viata si trebuie sa fim sigure ca evitam aparitia iritatiilor, a alergiilor si chiar a eventualelor boli pe care un produs nepotrivit le poate provoca.

Stiati ca unule scutece contin substante nocive, iritanti, care pot provoca alergii sau astm? Aceste produse cu care copilul intra in contact din primele clipe de viata trebuie sa fie sigure pentru sanatatea lui.

Cum recunoastem un scutec sanatos? In primul rand nu trebuie sa aiba miros. Daca simtiti orice miros de parfum sau chimic, acel scutec poate fi daunator pentru sanatatea bebelusului.

De asemenea, este important sa consultati lista de ingrediente, daca acestea sunt prezente pe ambalajul produsului. Absenta ingredientelor pe ambalaj ar trebui sa fie un semnal de alarma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să alegi componente pentru baia ta 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Neaparat produsul trebuie sa fie testat dermatologic si stratul superior al acestora trebuie sa fie super absorbant pentru a mentine pielea bebelusului uscata in permanenta.

Dupa numeroase teste, am descoperit noile scutece ecologice Bambo Nature care satisfac cerintele oricarei mamici: asigura absorbtie incredibila, sunt testate dermatologic impotriva tuturor alergiilor si tipurilor de astm, sunt extrem de subtiri, placute la atingere si au un pret foarte avantajos.

In plus, scutecele Bambo Nature permit pielii bebelusului sa respire si detin eticheta Nordic ECO care reprezinta o garantie ca aceste produse nu contin ingrediente daunatoare pentru sanatatea copiilor, cum sunt parfumuri, lotiuni hidratante, materiale ignifuge, clorura de polivinil (PVC) sau parabeni.

La nivel international, scutecele Bambo Nature sunt cunoscute drept “scutecele care nu irita”, intrucat sunt ideale chiar si pentru pielea sensibila si pot fi utilizate ca remediu pentru copiii care au facut dermatita de scutec.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri