Dupa 2-3 zile de la nastere, laptele produs suferia niste modificari si creste in cantitate cu cat alaptezi mai des. La inceputul alaptarii laptele este apos, are consistenta scazuta si satisface mai mult nevoia de sete a nou-nascutului, iar dupa cateva minute laptele devine cremos, avand o cantitate mare de grasimi menite sa-i satisfaca foamea micutului si sa-l ajute sa ia in greutate.
Este minunat sa descoperi ca, noi oamenii, suntem creati atat de perfect si ca organismul este de la inceput pregatit pentru sustinerea unei noi vieti.
Un articol de Simona Prodanoiu
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor