Ca si proaspat parinte probabil ca esti obsedat sa surprinzi cele mai frumoase si importante momente ale micutului tau. Iata cateva sfaturi despre cum sa faci fotografii frumoase bebelusului tau!

Ca si proaspat parinte probabil ca esti “obsedat” sa surprinzi cele mai frumoase si importante momente ale micutului tau. Iata cateva sfaturi despre cum sa faci fotografii frumoase bebelusului tau!

Nu te impacienta daca nu ai facut o poza excelenta din prima incercare, cand vine vorba despre fotografierea bebelusului cantitatea poate duce catre calitate. Deci cu cat mai multe poze faci vei avea de unde sa le alegi pe cele mai reusite. Pentru aceasta, o camera foto digitala cu o memorie cat mai mare iti poate fi de folos!

Imprieteneste-te cu aparatul foto si cara-l cu tine peste tot- vei vedea ca se va dovedi folositor! Prima baita, primul zambet, primul cuvant, primii sai pasi sunt momente deosebit de importante si vei dori sa ai amintiri, deoarece oricat de greu ni se pare copiii cresc rapid si in scurt timp il vei vedea deja scolar. Asa ca fa poze in mod regulat, nu lasa o zi fara sa-l fotografiezi. Developeaza pozele si pune-le intr-un album, specificand de fiecare data si evenimentul, pentru a-ti aminti peste ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Elimina obiectele neimportante din fotografie, pozeaza-l in prim plan pe bebe, deoarece el este cel important. Nu face poze in locuri dezordonate sau in locuri in care exista obiecte ce ii pot distrage atentia micutului de la “sedinta foto”, atrage-i tu atentia catre aparat si vorbeste cu el in timp ce-i faci fotografii.

Urmareste orarul ingerasului tau! Daca bebe este odihnit, a mancat, este curat si fericit, pozele vor fi mult mai reusite. Dar nu te axa numai pe asta, deoarece nimeni nu zambeste tot timpul, asa ca surprinde toate starile de spirit ale micutului.

Lumina poate fi cheia unei fotografii de exceptie! Daca faci poze intr-o incapere, foloseste-te cat de mult poti de lumina naturala, deoarece aceasta ii confera lui bebe un alt aspect intr-o poza. Daca iti place sa faci poze afara, ai grija ca lumina puternica sa nu bata direct in obiectivul aparatului, bebe ar putea inchide ochii si poza nu va fi reusita. Zilele mai innorate se dovedesc a fi cele mai potrivite pentru o sedinta foto in aer liber, iar in zilele insorite foloseste-te de un loc umbrit pentru a-l fotografia pe micut.

Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux
Cand vine vorba despre fotografierea bebelusului trebuie sa ai rabdare. Micutii sunt nazdravani si nu trece o secunda fara sa se miste. Asa ca fii pregatita si apasa butonul aparatului astfel incat sa faca focus si cand il prinzi pe bebe intr-o pozitie buna, imortalizeaz-o!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri