Pielea bebelusului este extrem de sensibila, asa ca trebuie sa ai mare grija ce produse folosesti pentru a-l ingriji pe micutul tau.
Pielea bebelusului este extrem de sensibila, asa ca trebuie sa ai mare grija ce produse folosesti pentru a-l ingriji pe micutul tau.

Discuta cu medicul sau asistenta in legatura cu posibilitatea de a folosi pudra pentru ingrijirea pielii bebelusului. E adevarat ca pudra il face pe bebe sa miroasa mai placut, dar el poate ca nu necesita pudra pentru ca pielea sa i se mentina curata si uscata.

Daca este nevoie sa utilizezi pudra pentru bebelusi este recomandat sa folosesti una care nu contine talc, deoarece talcul nu este bun pentru plamanii lui bebe. Daca micutul are astm sau diferite tipuri de alergii este mai bine sa nu apelezi la pudra pentru a-i ingriji pielea. Daca bebe aspira pudra, aceasta ii poate crea probleme de respiratie.

In cazul in care ai un bebelus perfect sanatos, ce nu are probleme cu astmul sau alergiile, nu este contraindicat sa folosesti pudra, atat timp cat ai grija cum o folosesti si in ce cantitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Pe vremuri pudra pentru bebelusi continea substante ce ar fi putut dauna sanatatii bebelusului, cum ar fi talcul, stearatul de zinc sau azbestul. Cand cumperi o pudra pentru bebelusi este bine sa te uiti cu atentie la ce substante contine si la data de valabilitate- nu folosi sub nicio forma pudra care a depasit termenul de valabilitate!

Nu lasa pudra la indemana copilului si nu-l lasa sa se joace cu ea cat timp ii schimbi scutecul. Atunci cand presari pudra, nu o turna direct pe bebe, pune-ti putina in palma si apoi maseaza-i lui bebe pielea, altfel particulele de pudra se raspandesc rapid in aer, ii intra in ochi sau micutul le poate aspira, putand chiar sa se inece.

Se pare ca pudra nu este atat de necesara pentru ingrijirea bebelusului, asa ca majoritatea mamicilor nu folosesc deloc pudra . Pentru orice nelamurire sau intrebare este bine sa apelezi la medicul pediatru.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri