Atunci cand bebelusul vine pe lume ar fi ideal sa aiba un spatiu al sau ci nu sa cresca in camera parintilor. Amenajarea camerei bebelusului nu este neaparat un lucru dificil, dar necesita cunoasterea unor detalii, precum si o imaginatie bogata si un spirit vesel, ca cel de copil.

Mai aveti nevoie de un fotoliu sau balansoar foarte confortabil in care sa alaptati copilul, asezat, ca si patutul, la loc ferit de curent.

Un sifonier pentru hainutele bebelusului si eventual cateva rafturi prinse in perete sunt suficiente.

Ca atentionare, cumparati mobilier cu chei, astfel incat atat usile cat si sertarele sa se poata incuia pentru a nu le putea deschide copilul. Nu doar ca va face dezordine, dar risca sa se accidenteze si sa-si prinda degetelele.

Draperiile si perdeaua nu trebuie sa fie lungi sau cu snururi fiindca exista riscul ca micutul sa se stranguleze sau sa traga de ele pana ce draperiile vor cadea si il pot rani destul de rau.

Este indicat sa incepeti amenajarea camerei bebelusului inainte ca micutul sa vina pe lume, caci atunci veti avea multe lucruri de facut si va trebui sa-l supravegheati in mod continuu pe cel mic, astfel ca nu va va ramane timp sa mergeti la cumparaturi pentru a face achizitiile necesare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri