Ce aduce luna Aprilie pentru micutii nostri? Hai sa aflam!

Horoscopul copiilor in luna Aprilie

Berbec


In aceasta perioada, copilul Berbec parca se mai domoleste nitel si incepe sa isi indrepte atentia spre alte lucruri. El este din ce in ce mai insetat de cunoastere, mai interesat de organizare si de copiii cu care imparte terenul de joaca. Prima jumatate de luna este putin mai agitata, iar cea de-a doua este benefica. Copiii incep usor, usor sa isi etaleze spiritul de lider in fata celorlalti micuti. Este apreciat si pentru originalitatea de care da dovada. La scoala se remarca prin munca, seriozitate si ingeniozitate. Sanatatea copilului berbec este buna aceasta luna: in sfarsit incepe sa se recupereze dupa problemele din sezonul trecut.

Taur

Daca pana acum copilul Taur a avut de suferit din cauza faptul ca nu se intelegea prea bine cu copiii din clasa, in luna aprilie dificultatile incep sa se cam duca. Luna aprilie este una buna pentru taurasi, mai ales ca eforturile lor de pena acum incep sa se reflecte in notele bune de la scoala. Vedeti ce se intampla daca nu il presati si il lasati sa isi vada de drumul lui si il inconjurati cu dragoste? Atentie mare la sanatate aceasta luna pentru ca relatie dintre Soare si Saturn aduc probleme.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Gemeni

In luna aceasta, copiii Gemeni vor cobori nitel cu picioarele pe pamant si vor parasi norisorul in care s-au ascuns pana acum. Acesta este momentul in care nativii din Gemeni vor cunoaste copii noi, poate pe terenul de joaca sau la scoala, si isi vor folosi alura lor specifica pentru a se face placuti. Copiii timizi vor iesi din cochilie, in sfarsit, si va vor surprinde cu ideile lor. In a doua jumatate a lunii ei se vor intoarce la scoala cu forte proaspete, hotarati sa ia note foarte bune. La capitolul sanatate ei stau foarte bine, sunt plini de energie si de voie buna, dar trebuie sa aveti grija pentru ca Pastele poate aduce probleme.

Rac

In aceasta luna copilul Rac va acorda atentie detaliilor si ideilor care multiple pe care le are. Datorita influentei lui Mercur in semnul berbecului, racusorul va fi foarte comunicativ si va va surprinde remarcile lui indraznete. Inceputul scolii il prinde intr-o stare de zile mari iar rezultatele nu intarzie sa apara. Starea de sanatate a acestui nativ este buna in luna aprilie, dar trebuie acordata atentie speciala in perioada sarbatorilor. Copilul poate suferi intoxicatii cu mancare. Atentie la dulciuri!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri