Incepand din 9 Aprilie si pana in 27 Aprilie, intr-un cinematograf bucurestean se vor difuza filme gratuite pentru copii.

Comunicat de presa

Cand? Unde? Cum?

Incepand din 9 Aprilie si pana in 27 Aprilie, Grand Cinema Digiplex difuzeaza filme gratis pentru copii. Vacanta de Paste le va oferi copiilor posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alaturi de personajele lor preferate din filmele Alvin 3 sau The Muppets.

Ce filme se vor difuza?

Odata cu venirea iepurasului, Grand Cinema Digiplex s-a gandit si la cei mici si la modalitatea prin care acestia pot sa-si petreaca vacanta intr-un mod cat mai distractiv. Tocmai de aceea, va aduce pe marile ecrane filme gratis pentru copiii sub 12 ani. Micutii vor putea sa paseasca in lumea personajelor animate din „Gnomeo&Juliet”, „Alvin 3”, „We bought zoo”, „The Muppets” si „Puss in Boots 2” si sa se bucure in fiecare zi, de luni pana vineri pana la ora 18:00, de surprizele oferite de Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Filmele gratis pentru copii sunt cadoul potrivit pentru micutii care asteapta cu nerabdare sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai placut. Vacanta de Paste si timpul liber pe care il au la dispozitie copiii in aceasta perioada sunt oportune pentru ca parintii sa vina impreuna cu micutii lor la Grand Cinema Digiiplex si sa se bucure de surprizele pregatite, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Parintii care ii insotesc pe copii la film beneficieaza de un pret special, 15 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri