9 Aprilie 2012 publicat în Copil 6 share-uri

Dedi e un blogger fain, acel tip de blogger-tatic care isi arata emotiile fara sa ii fie frica ca asta ii poate diminua masculinitatea. Este deschis, spune lucrurilor pe nume intotdeauna si ne uimeste mereu prin povesti haioase si sincere din viata de tatic.

Il citim de luni bune, suntem cu ochii pe el de fiecare data cand posteaza ceva, pentru ca daca bloguri de mamici sincere avem destul de multe in .ro cele de tatici lipsesc. Ta-su.blogspot.com insa face cat 10 bloguri de tati, asa ca am povestit cu Dedi despre familie, copil si… zambete de toate felurile.

Spune-ne cateva cuvinte despre tine: cu ce te ocupi, ce-ti place sa faci…

Misto intrebarea! Sunt inginer la Renault, dar imi place sa fac poze, sa bat la tobe – desi nu am mai facut-o demult, cam de cand s-a nascut Luca. Imi place sa desenez, sa beau Ursus la terasa si in special la mine la tara, la Pietrosita. Mai nou, imi place sa stau cu familia mea mica si tanara. Eram “fiul teraselor” si acum am descoperit cat de frumos e acasa in trio Grigoroiu.

Ce varsta are si cum se numeste baietelul tau si cat de greu sau usor v-a fost sa alegeti numele?

Luca al nostru are 1 an. Luca al altora nu stiu ce varsta are, dar stiu ca sunt muuuulti de Luca ai altora. Noi i-am ales numele citind Decat o Revista (parca, sau Esquire) unde scria printre randuri despre un baietel Luca. Cum am citit numele scris acolo m-a lovit melodia de la Timpuri noi. Pentru ca Luca “cel nebun” al celor de la trupa sus-numita mi-a fost idol in adolescenta am si sarit zambind la sotie ca am o idee misto de nume. Problema e ca la momentul respectiv eram deconectati de la constiinta colectiva si nu stiam despre milioanele de Luca din parc, piata, metrou, cartire, etc. Asadar, am ales un nume drag noua, dar care in zilele noastre este mult prea comun. Daca Luca ne va injura mai are si Stefan ca nume. Ca bunicul meu. Deci poate sta linistit.

Cat timp petreci cu cel mic si care sunt activitatile zilnice in care esti implicat?

Capitolul cu timpul e buba mea dureroasa. Viata, banca, foamea si setea ma trimit la munca unde trag 8 ore. Restul le petrec cat mai grabit pe drum, pe scari, la usa si tzop in casa. Mai precis, ne distram impreuna de pe la 5:30 – 6:30 pana seara tarziu, dupa Actualitati. In week-end avem cu totii un zambet larg pentru ca stam tot timpul impreuna. Ca sa iasa pe plus la calcul pot spune ca imi petrec si noptile cu Luca pentru ca dormim toti trei in patul matrimonial. De implicat, ma implic la toate cu drag. Incerc cat pot de mult sa o ajut pe Del cand sunt acasa. Am exclusivitate doar la baie – ala e momentul nostru de ritual.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri