16 Aprilie 2012 publicat în Copil 11 share-uri

Vacanta mult asteptata a batut la usa iar tu si copilul tau puteti profita de timpul acesta liber pentru a va juca impreuna. Iata cateva idei de activitati distractive si inteligente pentru copii in vacanta de Pasti.

Vizita la muzee

Iata un moment prielnic pentru a va bucura de compania copiilor dar si pentru a le testa sau imbunatatii cunostintele. In Bucuresti, puteti merge la Muzeul National de Istorie pentru a le reimprospata cunostintele despre daci si romani, la Muzeul National de Arta pentru a le face o scurta introducere in arta romaneasca inca din secolul al XV-lea, pentru a cunoaste frumoasele opere ale marilor pictori romani si internationali, la Muzeul Taranului Roman sau la Muzeul Satului pentru a-i introduce in frumoasa viata de la sat etc. Iata doar cateva sugestii de locuri frumoase pe care le puteti vizita alaturi de copii.

Picnic in aer liber

Speram din tot sufletul ca mini-vacanta pe care o avem sa fie insorita si frumoasa pentru a ne bucura de un picnic in aer liber. Pregatiti un cosulet cu sandvichuri, fructe, prajiturele, oua rosii si ceva de baut si porniti in cautarea unui loc frumos in care sa va puteti intinde paturica. Nu uitati sa luati jocurile de carti sau mingea de volei. Un loc foarte frumos pentru a te bucura de un picnic in liniste este la Palatul Mogosoaia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Invatam despre plante si animale

O plimbare prin Gradina Botanica sau la Gradina Zoologica i-ar putea fascina pe copii. Ei sunt curiosi sa descopere cat mai multe despre animalute si plante asa ca o astfel de vizita i-ar putea bucura enorm. Aveti totusi foarte mare atentie la plantele cu spini sau otravitoare si la hranitul animalelor printre gratii. Explicati-le copiilor de ce nu trebuie sa faca aceste lucruri pentru a evita orice caz nefericit.

Mers pe bicicleta sau pe role

Nu e nimic mai relaxant decat mersul pe bicicleta sau pe role in parc. Daca i-ati facut cadou de Pasti unul din acestea doua, nu ezitati sa mergeti in parc si sa il invatati pe cel mic cum sa isi foloseasca noua jucarie. De asemenea, mersul de bicicleta sau pe role este o modalitate foarte buna de a le consuma energia intr-un mod constructiv. Fiti atenti totusi sa va dotati copiii cu echipament de protectie pentru a nu se rani.

Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri