9 Mai 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Care nu a ridicat tonul sau care nu a fost niciodata scos din sarite de un anume lucru oricat de banal ar fi acesta?

Exista vreun parinte care nu a tipat niciodata?

Eu zic ca nu, de fapt sunt sigura ca nu, dar asta nu inseamna ca nu putem trece repede peste momente si ca nu putem sa miscora numarul datilor in care se intampla asta. Momentele tensionate nu fac bine nimanui si apoi cred ca ar trebui sa ne gandim la faptul ca sunt mult mai fericite situatiile in care radem decat cele in care ne incruntam (logic, nu?) asadar de ce nu am avea parte de mai multe zambete?
Am gasit cateva metode prin care sa scapam de momentele in care tonul vocii este mult prea ridicat in comparatie cu cel folosit in mod normal, poate ajuta…

Lipeste pe frigider un tabel in care copilul tau sa puna zi de zi o bulina rosie daca i-a placut ziua sau una albastra daca nu a fost chiar pe placul lui. E clar ca atunci cand ridicam tonul nu ne face nici noua bine, dar nici cei mici nu sunt mai fericiti decat noi, asadar in timp va veti da seama cate zile pline de zambete ati avut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Tine minte ca cei mici se vor comporta… precum copiii! Aceasta este modul lor de a fi si nici nu ai vrea sa fie altfel. In plus, de fiecare data cand se comporta iesit din comun, ei chiar nu au niciun motiv sa te supere si nu vor asta, ci doar cer ajutorul, este ca un SOS pe care nu au cum sa-l faca altfel.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri