4 Iunie 2012 publicat în Copil 6 share-uri

Horoscopul copiilor: Ce aduc astrele in luna Iunie pentru micutii nostri? Hai sa aflam ce ne spune Zodiacul Copiilor pentru Luna Iunie!

Horoscopul copiilor: Ce spun zodiile pentru luna Iunie

Zodia pentru copii: Berbec

Luna iunie aduce multa energie copilului Berbec, asa ca sa nu va mir

ati daca cel mic isi doreste mai mereu sa fie in parc, sa se joace sau sa se plimbe cu bicicleta/ rolele etc. Tocmai datorita acestei energii, este o perioada buna in care sa va inscrieti copilul la o activitate noua (mai ales ca o sa aiba suficient timp, cat este in vacanta). De asemenea, este o perioada in care trebuie sa sustineti eforturile celui mic printr-o alimentatie de vara: fructe si legume proaspete cat cuprinde.

Zodiac pentru copii: Taur

Aceasta luna este perfecta pentru micutii tauri pentru ca in sfarsit isi vor culege rodele muncii de peste an. Rezultatele de la sfarsitul anului scolar va va aduce bucurie. Nu ezitati sa il premiati si voi si sa ii recunoasteti meritele. Ii puteti cumpara ceva frumos, de care are nevoie sau pur si simplu ceva care il bucura. Incurajati-l sa isi petreaca mai mult timp afara cu prietenii sai sau in orice activitate care sa implice miscarea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodiac pentru copii: Gemeni

Si pentru micutul din Gemeni aceasta luna este una foarte buna pentru ca rezultatele obtinute la scoala il fac sa aprecieze si mai mult efortul depus in timpul anulului. Este un moment prielnic pentru a-si face prieteni, pentru a se implica intr-o activitate noua sau pentru a calatori. Cu siguranta o excursie la mare sau la tara ii va prinde bine!

Zodiac pentru copii: Rac

Copilul Rac este si mai bland, mai atent si mai dulce decat de obicei. Este foarte preocupat sa va ajute in treburie casei, sa aib

a grija de fratiorii sau surorile lui, sa isi viziteze bunicii sau sa isi petreaca timpul in compania micilor lui prieteni. Aveti grija aceasta luna pentru ca micul Rac este predispus accidentelor.

Zodiac pentru copii: Leu

A venit vara, bine-mi pare! Copilul Leu debordeaza de energie, este intr-o dispozitie de zile mari si umbla cu zambetul pe buze oriunde se duce. Este un moment bun pentru a lega noi prietenii, pentru a calatori sau pentru a se implica intr-un club de activitati care sa il tina ocupat si sa ii canalizeze creativitatea. Este mai ambitios decat oricat!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri