8 Iunie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Cateva dintre personalitatile din Romania s-au alaturat unui proiect care promite siguranta medicala si confort pentru sarcina, nastere si educatie parentala.

Comunicat de presa

Fundatia CRUCEA ALBA este un proiect ambitios al Anei Maita, Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, care isi propune sa puna bazele primului Centru de Sanatate Materna din Romania.

Centrul de Sanatate Materna va oferi famililor la inceput de drum un cadru de siguranta medicala si confort pentru sarcina, nastere si educatie parentala. Acest proiect de antreprenoriat social va sustine organizatia sa ofere servicii de consilere pentru sanatate materna femeilor din zone defavorizate.

Si pentru ca solutia Asociatiei vine in forma unui demers de antreprenoriat social, o serie de personalitati publice au ales sa se implice in demararea proiectului, participand la Garden Party „Protejam Miracolul Nasterii”. In cadrul evenimentului va avea loc o licitatie de servicii premium oferite de diverse personalitati din mediul de afaceri, arta, sport, etc. Cateva dintre personalitatile care s-au alaturat cauzei sunt: Daniela Nane, Andi Vasluianu, Monica Anghel, Andrei Rosu, Domnica Margescu, Maia Morgenstern, sculptorul Virgil Scripcariu si Adina Buzatu.

Andi Vasluianu ne-a marturisit ca implicarea lui in acest demers vine din dorinta de a contribui la crearea unui mediu prietenos si sigur pentru copilul sau. „Imi doresc copilul meu sa vina pe lume fericit si relaxat.” a adaugat actorul.

Fondurile colectate vor sprijini Fundatia CRUCEA ALBA sa puna bazele primului Centru de Sanatate Materna din Romania.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 iunie, incepand cu orele 20.00 la Palatului Mogosoaia (peluza din fata Palatului) si va fi prezentat de Liana Stanciu. Actrita Aniela Petreanu va participa la eveniment pentru a sustine nevoia de servicii de sanatate materna.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri