18 Iunie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Trebuie doar sa dai click si produsele iti vin acasa!

Comunicat de presa

Programul eMAG Baby Care ofera un pachet complet de informatii utile,ce ajuta parintii sa obtina scutecele potrivite pentru copilul lor si va include pe viitor tot mai multe solutii de ingrijire pentru copii, de la carucioare pana la mobilier si jucarii.

Cel mai important pentru mamici este faptul ca pot cumpara bunuri de stricta necesitate pentru cei mici, fara a trebui sa se deplaseze, evitand astfel tot ce presupune achizitionarea de pe rafturile magazinelor clasice: cutii grele, timp petrecut pe drum, necesitatea de a lasa copilul in grija unei alte persoane in rastimpul petrecut la cumparaturi.

Echipa eMAG Baby Care a dezvoltat si o serie de servicii personalizate pentru fiecare client. Pachetele ajung in 24 de ore in orice localitate, ofertele de pret sunt competitive, sistemul de comanda este extrem de simplu iar plata se poate face chiar si la livrare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Lansarea programului a avut un efect pozitiv in mediul online. In prima zi 270 de vizitatori au accesat pagina de Facebook https://www.facebook.com/eMAGbabycare si au adaugat-o in lista de preferinte.

 

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Foto site si interior: Shutterstock 9981586


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri