20 Iunie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Copiii vor intra in vacanta in curand iar daca voi nu stiti ce sa faceti cu timpul liber al celor mici, noi stim! Iata 50 de idei distractive pentru vacanta de vara a copiilor!

1. Mergeti in parc intr-una din aceste zile frumoase si ridicati un zmeu.

2. Luati un cosulet si umpleti-l cu tot felul de mancaruri alese, impachetati si o paturica si mergeti la picnic.

3. Lamai, portocale, cateva frunzulite de menta si miere: iata reteta usoara si delicioasa pentru a face limonada.

4. Mergeti la zoo si explorati lumea animalelor exotice. Este un motiv bun pentru a le testa cunostintele celor mici!

Foto: shutterstock 7373479

5. Primavara si vara sunt anotimpurile perfecte pentru a va apropia de apa. Mergeti cu cei in parc si inchiriati o hidrobicicleta sau o barca. O sa fie foarte distractiv!

6. Cine vrea inghetata? Vara toata lumea vrea inghetata. Faceti impreuna inghetata in casa si savurati dulcele rece!

7. Faceti-va tatuaje temporare! Nu mai tineti minte acele abtipilduri care se gasesc cadou in pungile cu pufuleti? La acelea ne referim. Se duc la prima spalare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

8. Putina joaca nu strica! Costumati-va in personajele preferate si intruchipati-le. Cei mic iubesc jocurile de acest gen.

9. Mergeti la Observator si invatati cat mai multe despre stele, despre galaxii si despre Univers. O sa fie fascinant si educativ!

10. Vara facem miscare! Mergeti cu bicicleta in parc si relaxati-va pedaland.

11. Iata inca o idée de joc care va pune in miscare: jucati-va badminton!

12. Vara aceasta ruleaza multe filme pentru copii. Verificati programului cinematografului vostru preferat si mergeti la film.


13. Invatati-l pe cel mic sa faca ceva frumos si plantati impreuna un copac. Peste ani si ani o sa aveti o amintire frumoasa pe care o veti vedea crescand cu ochii.

Foto: shutterstock 9204802

14. Desenati pe asfalt! Cumparati o cutie cu creta si mergeti in parc sau in fata blocului. Da-ti frau liber imaginatiei.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri