20 Iulie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Ofera-i copilului tau sansa de a descoperi 99 de provocari pentru dezvoltarea imaginatiei si a capacitatilor motrice fine, de intelegere, comparatie si asa mai departe.

Daca la inceput cartile de colorat s-au nascut din procesul american de democratizare a artei, intre timp ele au devenit din ce in ce mai populare si de la scopul strict educational, bazat pe idei ca nevoia de intelegere conceptuala a tangibilului, dezvoltarea abilitatilor cognitive, dar si pentru edificarea spirituala a copiilor, sfera s-a largit, ajungandu-se la momente placutede recreere si deconectare.

Studiile au confirmat, de-a lungul timpului, receptivitatea marita a copiilor la imagini, in detrimentul cuvintelor. In general, si la adulti memoria este mai bine stimulata prin prezentarea unor imagini decat prin citirea unor articole, de exemplu. Cartile de colorat sunt folosite si in scopuri terapeutice adesea, fiind de folos in consolidarea coordonarii ochi-mana, cu foarte bune rezultate si in cazul copiilor autisti. Cartile de colorat stimuleaza imaginatia, determina copilul sa fie atent la detalii, sa realizeze corespondente cu obiecte si animale reale, sa isi coordoneze cu grija miscarile, si nu in ultimul rand, reprezinta si un test de rabdare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Fiind o activitate artistica, ca ajuta foarte mult la aducerea la lumina a talentului unic al copilului tau in special pe cale vizuala, prin dezvoltarea simtului observatiei si al aprecierii diferentelor calitative, al rationarii logice, dar si al teoretizarii abstracte in faza incipienta care decurge din aceasta.

Plansele de colorat vor dezvolta imaginatia copilului tau, determinandu-l sa fie atent la lumea inconjuratoare si la culorile din natura - el poate sa urmeze modelul de culori prezentat in carte sau poate gasi noi game de culori care vor scoate la iveala micul artist din el. Poti petrece niste clipe minunate alaturi de copilul tau, invatandu-l sa coloreze cu atentie si ajutandu-l sa invete denumirile culorilor si ale diverselor animalute din cartea noastra. Imaginile sunt prezentate si in varianta colorata pentru a-i oferi un model si a-l incuraja sa observe culorile din mediul inconjurator, dar si pentru a-i stimula imaginatia prin gasirea altor game de culoare.Carticica noastra de colorat iti ofera planse de colorat cu animalute simpatice, precum ursuleti, dinozauri, caluti, hipopotami, vacute, iepurasi, girafe, vacute, vulpite, maimute, caprioare si pisicute in 101 de imagini.

Garbo te invita sa descoperi Carticica de colorat pentru copii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri