8 August 2012 publicat în Copil 57 share-uri

Desene animate si povesti nemuritoare le gasim acum in filmulete care vor aduce bucurie micutilor dumneavoastra. Basme romanesti sau basme din literatura universala si personajele lor de neuitat prind acum viata in desene animate, special create pentru prichindei.

Basme de neuitat

Basmele romanesti si cele din literatura universala pline de farmecul copilariei si al imaginatiei fara limite, pline de amuzament dar si de intelepciune populara, prind viata in desene animate spre bucuria celor mici. Ii invitam pe micuti in lumea minunata a povestilor romanesti, pe care le vor indragi, asa cum le-au iubit toate generatiile de copii de mai inainte.

1. Punguta cu doi bani

"Punguta cu doi bani" basmul scris de Ion Creanga va asteapta sa-l redescoperiti. Va mai amintiti? "Era odata o baba si un mosneag. Baba avea o gaina, si mosneagul un cucos; gaina babei se oua de cate doua ori pe fiecare zi si baba manca o multime de oua; iar mosneagului nu-i da nici unul..."

2. Scufita Rosie

Va mai amintiti de fetita dragalasa care trece prin nenumarate peripetii pentru bunicuta ei? Ati ghicit! E vorba de "Scufita Rosie" de Fratii Grimm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri