22 August 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Cu totii avem probleme mai mari sau mai mici, dar doar atunci cand vom reusi sa scapam de toate acestea vom deveni parintii pe care copiii nostri ii merita.

Cand suntem confortabili cu emotiile noastre, atunci suntem cu adevarat capabili sa comunicam cu cei mici.

Cu totii avem probleme mai mari sau mai mici, dar doar atunci cand vom reusi sa scapam de toate acestea vom deveni parintii pe care copiii nostri ii merita.

Avem nevoie de o pauza! Suntem suparati si deja stim ce se va intampla, noi ne suparam si mai rau, cei mici se intristeaza, iar o buna bucata de timp vom ramane suparati unii pe altii.

Asta ca sa nu mai spun despre faptul ca odata ce aceste lucruri se intampla de mai multe ori si cei mici vor incepe sa se comporte la fel.

Exista un “buton de pauza” pe care-l putem folosi ori de cate ori avem nevoie de ei. Nu e nevoie de reactia noastra pe loc, sa ne luam cateva momente de gandire si doar dupa ce am “intors” problema pe toate partile e ok sa ne spunem parerea si sa gasim solutii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Emotiile functioneaza intr-un anume fel. Furia de exemplu ne face sa spunem lucruri la care nici nu ne-am gandi in alte momente. Respira adanc si calmeaza-te inainte sa spui ceva ce poate rani un copil.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri