27 August 2012 publicat în Copil 163 share-uri

Parintii, care doresc pentru micutii lor "o minte sanatoasa, intr-un corp sanatos", ii pot indruma cu incredere spre a lua lectii de inot. Inotul poate deveni un obicei sanatos si plin de beneficii atat pentru bebelusi cat si pentru copiii de orice varsta.

Inotul si beneficiile sale uimitoare

Bebelusii (incepand cu varsta de 3 luni) si copiii de orice varsta pot beneficia de lectii de inot.

Inotul este un sport extrem de favorabil pentru sanatatea fizica si psihica a copilului, ale carui beneficii, dintre care amintim in cele ce urmeaza, nu intarzie sa isi fac simtita prezenta.

1 Sociabilitate

Inotul ofera posibilitatea copilului sa intalneasca alti copii, fiind un bun exercitiu de socializare si dezvoltare a personalitatii micutului.

Copiii vor lega prietenii, se vor bucura si vor fi mai dornici sa invete acest sport impreuna cu alti copii de varsta lor.

Copiii care practica inotul sunt mult mai sociabili si mai putin timizi decat cei care nu au facut acest tip de sport, arata anumite studii.

2 Increderea in sine

Inotul este un sport care ajuta la dezvoltarea anumitor trasaturi de personalitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Copiii care urmeaza lectii de inot devin mai increzatori in fortele proprii, mai curajosi si se adapteaza mai usor la mediul inconjurator, fiind mult mai “dezinhibati” si activi.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri