24 Septembrie 2012 publicat în Copil 15 share-uri

Eleganta pariziana se actualizeaza intr-un mod simpatic, orice tanara fashionista transformandu-se intr-o veritabila mademoiselle.

COMUNICAT DE PRESA

TENDINTE TOAMNA IARNA 2012-2013 COLECTIA COPII

Colectia copii toamna iarna 12/13 Debenhams urmeaza tendintele fiind guvernata de sclipiri, carouri cool si blana artificiala!

1. Trend fete

Foarte sic!
Eleganta pariziana se actualizeaza intr-un mod simpatic, orice tanara fashionista transformandu-se intr-o veritabila mademoiselle. Paleta monocromatica si detaliile casual-sic reprezinta o adevarata declaratie de stil! La mare cautare sunt cuvintele imprimate, gulerele si blana artificiala inspirate de pe marile podiumuri.

Florile iernii
Florile sunt in atentia designerilor facandu-si simtita prezenta in imprimeurile si elementele ce impodobesc tinutele din acest sezon. In special, rochiile de seara capata pretiozitate prin bobocii deliciosi. Culorile vibrante se remarca pe fundalul intunecat, iar imprimeurile sunt creionate din cap pana in picioare. Nelipsiti din garderoba sunt pantalonii cu variate modele imprimate si blazerele inflorate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Heritage
Viata in Regat, la tara are o influenta puternica in acest sezon. Esarfa cu imprimeu este in voga pentru pasionatii de calarie si nu numai! Jacheta de calarie asortata la pantaloni pe picior, cu imprimeu, asigura un look vesel si excentric, autentic britanic.

Cocktail de stralucire
Aducand sezonul petrecerilor in prim-plan, aceasta tendinta este innobilata prin sclipiri! Bijuteriile, butonii si paietele isi fac aparitia pe catwalk, iar tesaturile brocart si finisarile metalice lasa o urma de decadenta! Fetelor, e timpul sa stralucim!

2. Tendinte baieti

Rock-pop
Grafica amuzanta si street-art-ul scriu o poveste indrazneata! Culorile deschise, puternice engerizeaza si indeamna la joaca, iar dungile si carourile sunt prin excelenta vesele. Petele de culoare si grafica bizara se combina fabulous cu clasicii jeansi!

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Micul pescar
Tesaturile comfortabile impecabil croite tin de cald si redefinesc stilul marin. Gecile matlasate incanta atunci cand sunt imbracate impreuna cu un pulover gen pescar sau denim inchis la culoare.

Made in Britain
Aceasta tendinta aminteste de gentlemanii cu domenii la tara, dar prezinta si influente din mediul urban. Tweed-ul, modelul os de peste, materiale impermeabile se regasesc in acest stil practic si contemporan. Culorile pamantului domina carourile si dungile. Pantalonii chino sunt o piese cheie, alaturi de pulovere si geci impermeabile.

Aventurierul
Acest trend reface calatoria catre Polul Nord aducand laolalta imbracamintea performanta, aspra. Rucsacul, caciula, cagula puternic pigmentata si tricot-urile groase sunt la ordinea zilei.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri