11 Ianuarie 2013 publicat în Copil 146 share-uri

In plin sezon rece, copiii sunt cei mai vulnerabili in fata bolilor de tract respirator. Metodele naturale de intarire a imunitatii copilului sunt ideale pentru a-l ajuta sa lupte eficient impotriva tuturor microbilor.

11 Masaj cu uleiuri esentiale

Puteti stimula imunitatea copilului, intr-un mod placut si relaxant, prin masaje usoare cu uleiuri esentiale ce au proprietati antibacteriene si antioxidante.

Se pot folosi in acest sens urmatoarele uleiuri esentiale:

  • Uleiul de anason in combinatie cu uleiul de migdale dulci
  • Uleiul esential de coriandru

12 Plimbarile in aer liber

Aerul curat din zonele de munte, de tarm, sau din preajma unor surse naturale de apa este foarte bogat in oxigen si ioni negativi, avand un rol deosebit pentru oxigenarea tesuturilor si cresterea imunitatii.

13 Gemoterapia

Preparatele din muguri de plante intalnite la magazinele naturiste pot ajuta in mod efficient imunitatea copiilor. Sunt recomandate pentru acest scop:

  • extract din muguri de coacaz negru,
  • extract din muguri de brad,
  • extract din mladite de maces
  • extract din muguri de mesteacan

Aceste extracte se pot administra combinat, inainte cu o ora de fiecare masa, cate un anume tip de extract, diluat in putina apa, astfel incat se vor cumula efectele benefice ale fiecaruia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Curele cu extracte gemoterapice se fac timp de 10-15 zile, cu o pauza de o saptamana, dupa care tratamentul poate fi reluat.

va recomandam:

Dieta pentru cresterea imunitatii la copil

8 Metode naturale sa intaresti imunitatea copilului tau

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


sursa foto: shutterstock; depositphotos

articol de ioana p.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri