8 Iulie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Conform rezultatelor sondajului, 54,1% dintre tineri au in prezent intre 3 si 5 gadgeturi. Tabletele se afla în topul preferintelor, fiind detinute de catre 69,6% dintre acestia.

Comunicat de presa

Cu ocazia weekendului tematic dedicat tinerilor, Baneasa Shopping City a realizat un studiu intern cu scopul de a afla care sunt cele mai cool si mai populare gadgeturi in randul acestora. Cercetarea a avut loc intre 21 si 23 iunie in incinta centrului comercial si a avut ca subiecti vizitatori cu varsta cuprinsa intre 13 si 20 de ani.

Tabletele se afla in topul popularitatii si al gradului de utilizare

Conform rezultatelor sondajului, 54,1% dintre tineri au in prezent intre 3 si 5 gadgeturi. Tabletele se afla în topul preferintelor, fiind detinute de catre 69,6% dintre acestia. Rezultatele studiului confirma faptul ca tinerii sunt in pas cu cele mai noi tendinte, atat in ceea ce priveste moda, cat si divertismentul si tehnologia.

Mai mult, tabletele nu reprezinta doar un produs must-have, ci sunt utilizate in mod constant de catre adolescenti. Peste jumatate (52,4%) au declarat ca tableta este gadgetul pe care il folosesc cel mai des, dupa smartphone, pentru a naviga pe web, a tine legatura cu prietenii sau pentru a se juca, devansand camerele foto si consolele de jocuri in privinta gradului de utilizare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Tinerii au smartphone-uri achizitionate in ultimele 6 luni, alese in functie de specificatiile tehnice, aspect si brand.

Cu toate acestea, pozitia fruntasa in ceea ce priveste popularitatea este ocupata de smartphone, gadget detinut de catre 97,6% dintre repondenti. Totodata, smartphone-ul este si gadgetul cu cea mai mare valoare sentimentala – intrebati care este gadgetul de care se simt cel mai atasati, 82,4% au ales aceasta varianta de raspuns.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri