5 Iulie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Gama de mezeluri pentru copii Martinel a fost special creata cu atentie si grija, pentru ca cei mici sa poata savura fiecare moment al mesei. Produsele Martinel au un ambalaj unic, in forma de ursulet zambitor, care vor reda bucuria si atentia copilului tau si il vor face sa manance cu pofta.

Comunicat de presa

Calitatea produselor si sanatatea copilului tau sunt principalele noastre griji, tocmai de aceea gama Martinel se bazeaza doar pe ingrediente atent selectionate, fara arome sintetice, coloranti artificiali, potentiatori de aroma, alergeni (lactoza, gluten).

Reinert a creat pentru cei mici o gama variata de produse, pentru ca tu sa-i poti asezona farfurii jucause, pline de gust: Martinel Mortadella, Martinel Pate, Martinel Crenvursti, Martinel Sunca si Martinel Salam.

In Tara lui Martinel se regasesc ingrediente naturale pentru copilul tau si se creaza retete captivante, pe care cei mici le vor adora. Meniul Zilei Martinel se bazeaza pe 3 retete, care contin legume proaspete, ideale pentru cresterea sanatoasa a copilului tau.

Salata Mortadella, un mic dejun sanatos

Copilul tau are nevoie de un aport de vitamine zilnic, iar Salata Martinel Mortadella este ideala pentru un mic dejun sanatos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Prepararea dureaza 20 de minute iar pentru 4 portii, ai nevoie de: 6 felii Mortadella Martinel, 12 rosii cherry, 1 castravete verde, 1 frunza de salata, patrunjel, ceapa, otet, ulei, sare si piper dupa gust. Dupa ce ai spalat legumele, taie rosiile si castravetele in doua, iar apoi in felii mai mici. Rupe frunza de salata in bucatele mici si adauga-le peste celelalte legume. Asezoneaza apoi salata cu patrunjel, ceapa verde si condimente dupa gust. La final se adauga si feliile de Martinel Mortadella, pentru o masa plina de proteine. Salata se poate servi cu o bagheta proaspata.

Buna dimineata si pofta buna!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri