8 Iulie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Creative Arts te invita sa iti cultivi spiritul creativ in vacanta de vara

Comunicat de presa

Creative Arts – centru de dezvoltare a creativitatii – pregateste o vara creativa pentru copiii care vor sa isi petreaca vacanta distrandu-se si invatand. Asadar, incepand cu data de 15 iulie, in sediul din Jean Louis Calderon, numarul 39, intre orele 09:00 si 16:00, se vor desfasura “Cursurile creative de vara”. In aceeasi perioada la Acvatic Bebe Club (Str. Delea Noua nr. 15, Sectorul 3) se va desfasura “Baby Summer Club” care va include o serie de ateliere de creatie pentru parinti si copii mici.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: “ Chiar daca scoala s-a incheiat, vara e un prilej bun sa inveti lucruri noi si distractive. Si cum joaca e activitatea centrala in perioada vacantei, cursurile Creative Arts nu fac altceva decat sa adune laolalta grupuri de copii, mai mici sau mai mari, care sa se joace impreuna intr-un mod creativ.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

“Cursurile creative de vara” se desfasoara pe grupe de varsta: Grupa Albinutelor (5-10 ani) si Grupa Licuricilor (10-14 ani) iar copiii au posibilitatea sa participe fie la un singur curs (in zile diferite), fie la mai multe cursuri (in aceeasi zi a saptamanii), fie la intregul program (timp de o luna).

Costul unui atelier este de 40 de lei si se aplica discounturi pentru participarea la mai multe activitati. Pretul include materialele utilizate in cadrul cursurilor de vara. In cazul in care se opteaza pentru participarea pe intreaga zi, costul este 160 de lei si include si masa de pranz oferita de Cosul de legume.

Pentru inscrieri va rugam sa trimiteti un e-mail la office@creativearts.ro in care sa mentionati numele copilului, grupa de varsta si atelierul/atelierele la care doriti sa il inscrieti pe cel mic.

Muzica prin joc si joaca, Pictura pe lemn, Quilling, Modelaj FIMO Air, Reciclare creativa si alte ateliere special create pentru ca cei mici sa isi dezvole spiritul creativ prin diferite tehnici de invatare.

Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

La Baby Summer Club, scoala de creativitate dedicata copiilor intre 2 si 5 ani, piticii si parintii lor sunt asteptati la ateliere in fiecare duminica incepand cu ora 10:30 la Acvatic Bebe Club. Grupa Buburuzelor (2-5 ani) include patru workshopuri la care parintii ii pot inscrie pe copii: Pictura cu manutele, Povesti de vara (colaje), Papusi din sosete si Indienii (facepainting si headbands specifice indienilor)
La atelierele Baby Summer Club pot participa maxim sase copii, fiecare insotit de un adult si este necesara inscrierea pentru rezervarea unui loc.

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: office@creativearts.ro precizand numele copilului, numele persoanei care il va insoti, atelierul la care doriti sa il inscrieti pe cel mic si varsta acestuia.

Costul unui atelier din cadrul Baby Summer Club este de 50 RON.
Pentru detalii cu privire la programul cursurilor, numarul de locuri disponibile precum si costuri va rugam accesati: https://www.creativearts.ro/
Cursurile se incheie pe 15 septembrie.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii


Despre Creative Arts

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie si stand-up comedy.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Anca Spiridon: anca@creativearts.ro; 0721 321 890 – informatii inscrieri, evenimente si cursuri
Ioana - Catalina Petrache: office@creativearts.ro; 0749 902 807 - informatii generale Creative Arts


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri