5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Horoscopul copiilor: August 2013

Horoscopul copiilor: Zodia Berbec

Copilul din zodia Berbec se bucura luna aceasta de un dinamism fara margini si o profunda energie vitala.

Nu are stare nici 5 minute si ii place sa faca pe liderul, asa ca nu ar fi de mirare sa il vedeti organizandu-si grupul de prieteni.

Micul tau berbec are nevoie de multa atentie, de aceea ar fi bine sa-l implici si pe el in activitatile tale, sa-l iei cu tine la cumparaturi, in vacante sau sa-i permiti sa te ajute la curatenie in casa. Cu siguranta va fi foarte incantat.

Copilasii berbeci au o minte agera si rapida, insa uita la fel de repede daca nu sunt stimulati.

Asa ca, dragi parinti, aveti grija sa ii mentineti in permanenta interesul treaz cu subiecte care sa il atraga, care sa ii dezvolte intelectul si care sa nu il plictiseasca cat ai zice peste.

Hosocopul copiilor: Zodia Taur

Copilul din zodia Taur are o personalitate complexa si foarte interesanta, fapt pentru care va ajunge departe, deoarece el nu viseaza niciodata, ci este realist si lupta intotdeauna pentru a-si atinge scopul.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este rabdator si incapatanat in acelasi timp si ii place ca lucrurile sa fie intotdeauna bine facute.

Deoarece mai este doar o luna pana la inceperea gradinitei sau a scolii, nativul din Taur se pregateste deja intens pentru acest moment, gandindu-se la temele si proiectele pe care le va avea de indeplinit.

Copilul din Taur nu va ramane niciodata cu lectia invatata doar pe jumatate si se va gandi intotdeauna de 2 ori inainte de a da un raspuns.

Foto@Shutetrstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri