7 August 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Realizata de doi parinti din dragoste pentru fiica lor, povestea “Dorinta Mariei” a fost lansata la inceputul lunii iulie 2013 sub forma unei aplicatii iOS produsa de portalul de parinti dedicati Tati.ro si a fost descarcata deja de sute de parinti din intreaga lume.

Comunicat de presa

Realizata de doi parinti din dragoste pentru fiica lor, povestea “Dorinta Mariei” a fost lansata la inceputul lunii iulie 2013 sub forma unei aplicatii iOS produsa de portalul de parinti dedicati Tati.ro si a fost descarcata deja de sute de parinti din intreaga lume.

Ideea proiectului apartine integral cuplului Catalina si Sebastian Cochinescu, care au format si intreaga echipa de dezvoltare a acestei aplicatii produse de Tati.ro. Desi povestea fusese scrisa de catre Catalina cu cativa ani in urma, ea a fost adaptata special in acest proiect pentru a se potrivi unei aplicatii interactive si dinamice.

Ilustratiile si vocea naratorului au fost realizate de catre Catalina Cochinescu, in timp ce toata partea de programare si dezvoltare a fost sarcina lui Sebastian Cochinescu.

“Acest proiect a fost facut cu dragoste in special pentru Ada, fetita noastra, insa daca luam in considerare rezultatele obtinute si feedback-ul oferit de cei care au descarcat aplicatia, cu siguranta vom continua cat de curand cu noi povesti la fel de frumoase, mai ales ca prima intrebare a copiilor la sfarsitul povestii a fost in majoritatea cazurilor "alta mai aveti"?”, a declarat Sebastian Cochinescu, fondator Tati.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

“Dorinta Mariei” ofera doua posibilitati de parcurgere a povestii: audio, in care povestea este narata chiar de catre autoare sau text, in care fiecare parinte ii poate citi copilului povestea Mariei.
In ambele variante, povestea este imbogatita de un design interactiv, in care personajele pot deveni elemente de joaca pentru copiii care pot declansa anumite miscari, pot muta elemente oriunde pe ecran sau pot produce sunete.

“Dorinta Mariei” reprezinta un prim pas in directia realizarii de catre portalul Tati.ro a unor proiecte care sa ofere valoare adaugata parintilor de pretutindeni si sa completeze zona de continut disponibil deja online care este relevant si util. Aplicatia “Dorinta Mariei” este disponibila in Apple Store.

Primita cu un feedback extrem de pozitiv, aplicatia a beneficiat deja de un update la versiunea 1.1. care contine cateva surprize, precum jucarii noi si elemente audio suplimentare.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Pentru a ajunge in casele cat mai multor copii, indiferent de locatia lor geografica, povestea a fost tradusa si adaptata in alte cinci limbi (spaniola, franceza, chineza, japoneza, germana) si este disponibila spre descarcare.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri