Fiecare zi de scoala incepe cu un mic dejun sanatos pentru copilul tau. 5 Retete delicioase de milk-shake-uri

9 Septembrie 2013 publicat în Copil 2 share-uri

Pachetelul cu mancare reprezinta una dintre preocuparile tale zilnice. Ofera-i copilului tau o alimentatie sanatoasa si bogata in vitamine, pentru a-i asigura intreaga energie de care are nevoie pe parcursul intregii zile, preparandu-i shake-uri delicioase si sandwichuri crocante.

Comunicat de presa

Vacanta de vara se apropie de final si deja planurile pentru inceperea scolii au devenit prioritare. Pachetelul cu mancare si micul dejun pe care le pregatesti in fiecare dimineata pentru cel mic se numara printre preocuparile tale zilnice.

Ofera-i copilului tau o alimentatie sanatoasa si bogata in vitamine, pentru a-i asigura intreaga energie de care are nevoie pe parcursul intregii zile. Pentru a te aigura ca acesta va fi plin de energie intreaga zi, prepara-i smoothies de fructe si legume proaspete sau ceaiuri si sandvisuri delicioase.

Un shake sanatos pentru un mic dejun delicios

Ca sa creasca mare si voinic, dar si ca sa se concentreze bine la scoala si la lectii, micutul tau trebuie sa consume zilnic cat mai multe vitamine si minerale.

Insa, de multe ori, este greu sa il convingi sa manance morcovi sau mere, alimente care asigura organismului cantitatea optima de nutrienti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Pregateste-i shake-uri vitaminizante in care sa adaugi atat fructe, cat si legume hranitoare. In felul acesta, te asiguri ca prichindelul tau va primi zilnic doza de vitamine de care are nevoie, iar tu vei fi o mama fericita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri