Odata cu toamna, in magazine a poposit si noua colectie de hainute pentru fetite si baietei de la Z. Acum puteti gasi cele mai frumoase tinute pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 14 ani.

Comunicat de presa

Noua colectie de hainute pentru copii a poposit in toate magazinele Z , cu cele mai frumoase tinute pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 14 ani. Modele originale sunt din tesaturi de calitate, la cele mai bune preturi.

Iata care sunt temele propuse de catre stilistii francezi pentru sezonul rece:

“Casual Girl” cu tinute pentru fetite cu varsta cuprinsa intre 3 si 36 de luni; in tonuri pudrate de roz, bleu si mov, cu volane suprapuse si fundite decorative jucause.

“Casual Boy” pentru baieti care au de la 3 la 36 de luni; in nuante tari de albastru, mov si gri, cu accesorii asortate cromatic si stilistic.

“Cargo Girl” pentru fete cu varsta 2-14 ani; in culori vesele si puternice de fucsia, rosu, albastru, mov, gri. Imprimeurile sezonului rece sunt bulinele de diferite dimensiuni si dungile in alternante bicolore.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

“College Boy” pentru baieti de la 2 la 14 ani; albastru, gri, alb si verde sunt temele cromatice principale. Hanorac, pulover, pantaloni, caciula, sosete, curea, bluza, esarfa – pentru o tinuta completa in piese vestimentare complementare.


Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri