Ecranizare a romanului pentru copii “Aventurile lui Huckleberry Finn” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 27 septembrie.

Comunicat de presa

Ecranizare a romanului pentru copii “Aventurile lui Huckleberry Finn” scris de Mark Twain, filmul "Huck Finn" va avea premiera pe 27 septembrie.

Productia, filmata aproape integral in Romania, a rulat deja in tari precum Germania, Polonia, Rusia si s-a bucurat de succes atat in randul copiilor, cat si in randul adultilor.

Din distributia filmului fac parte tinerii actori: Leon Seidel (Huckleberry Finn), Louis Hofmann (Tom Sawyer), dar si celebrii actori germani Jacky Ido (Jim), August Diehl (Batranul Finn), Heike Makatsch (Matusa Polly).

Capodopera lui Mark Twain despre libertate si omenie, prietenie si incredere devine, sub indrumarea regizoarei Hermine Huntgeburth, o aventura cinematografica pentru intreaga familie.

Huckleberry Finn, pe scurt Huck, prefera sa locuiasca intr-un butoi decat intr-o casa, sa mearga descult decat incaltat cu pantofi care-i fac bataturi, iar bunele maniere la masa sunt pentru el total inutile. Totusi, pentru ca la finalul celei mai incredibile aventuri traite impreuna cu prietenul sau, Tom Sawyer, a pus mana pe o avere considerabila, Huck Finn se straduieste din greu. Intr-o buna zi, in orasul St. Petersburg soseste tatal lui Huck, un betivan siret, care vrea sa puna mana pe banii fiului lui. Huck Finn alege sa fuga, inainte ca tatal lui sa-i poata face vreun rau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Hermine Huntgeburth este considerata una dintre cele mai cunoscute si de succes regizoare din Germania. Nascuta la Parderborn, si-a inceput studiile de regie in 1977, la Hochschule für Bildende Künste, Hamburg.

In timpul facultatii, a scris scenarii, a facut asistenta de regie de teatru si a lucrat ca director de imagine.
Lansarea “Huck Finn” in Romania are loc la fix un an dupa ce Parada Film a distribuit in cinematografe pelicula “Tom Sawyer”, prima productie din seria Aventurilor lui Tom Sawyer si Huckleberry Finn, in regia lui Hermine Huntgeburth.

Distribuit de : Parada FILM
Sustinut de Radio Guerrilla
Parteneri media: Cinemagia, Carturesti, Feeder, Film Reporter, CinemaRx, 121.ro, Urban.ro, Bazavan.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri