23 Septembrie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Odata cu inceperea scolii, incep si grijile parintilor legate de pachetelul pentru cel mic sau gustarea de dimineata. Biscuitii ce intruchipeaza personaje Disney sunt acum solutia ideala, la indemana oricarui parinte.

Comunicat de presa

Odata cu inceperea scolii, incep si grijile parintilor legate de trezirea de dimineata sau pachetelul pentru gradinita sau scoala al copilului. Nu este necunoscut faptul ca cei mici au putere de convingere asupra parintilor si, nu de putine ori, parintii cauta solutii pentru a le satisface dorintele piticilor lor.

Pentru a veni in ajutorul parintilor, au fost lansati in premiera in Romania biscuitii cu figurine intruchipand cele mai iubite personaje Disney.

Mickey Mouse, Minnie si printesele Disney sunt acum in fiecare pachet de biscuiti si isi propun sa fie alaturi de fanii lor atat la scoala, cat si acasa. Biscuitii crocanti ce contin imaginile Disney sunt umpluti cu ciocolata fina si sunt potriviti pentru gustarea intre mese sau ca desert dupa mesele principale.

Daca nu reusesti sa-l trezesti pe cel mic dimineata, o cana de ceai si 2-3 biscuiti cu ciocolata ii vor reda energia de care are nevoie pe parcursul intregii zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Fiecare pachet de biscuiti contine o figurina cu un personaj Disney, iar o cutie contine 3 pachete a cate 4 biscuiti fiecare. Biscuitii au un ambalaj extrem de atractiv pentru copii, in culorile lor preferate (roz si albastru) si sunt deja atractia copiilor.

Cine nu isi aminteste de Familia Simpsons? Acele personaje haioase care ne faceau ziua mai frumoasa se regasesc acum in pachetele de biscuiti Minis. Biscuitii cu textura crocanta de ciocolata intruchipeaza chipurile indragite ale personajelor Simpsons.

Biscuitii cu personaje haioase sunt favoritii copiilor, deoarece pot fi mancati cu un bol de lapte rece sau cald atat dimineata, dar si dupa masa principala. Parintii au acum un mod inovativ de a-i incuraja pe copii sa ia mesele principale ale zilei.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri