9 Octombrie 2013 publicat în Copil 961 share-uri

Cu ocazia ZILEI EDUCATIEI care a fost sarbatorita de curand, va prezentam cele mai bune rezultate ale elevilor nostri, rezultate care ne fac sa ne mandrim ca suntem romani!

Sarbatorita pe 5 octombrie in peste 200 de tari si dedicata tuturor cadrelor didactice, Ziua Educatiei reprezinta un moment de evidentiere a rolului cadrului didactic in societate. Dar si un moment de bilant si celebrare!

Articol realizat in colaborare cu echipa www.didactic.ro

Anul scolar 2012-2013 a inregistrat rezultate internationale de care putem fi cu totii bucurosi.
Fie ca vorbim de Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, de Olimpiada de Astronomie, Matematica, Geografie, Lingvistica, Chimie, Biologie, Fizica etc, profesorii si elevii romani s-au evidentiat cu siguranta, aducand acasa medalii de aur, argint sau de bronz.

Va prezentam in randurile de mai jos galeria rezultatelor cu care ne mandrim.

Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului

- 4 medalii (o medalie de aur si trei de argint). In clasamentul neoficial pe natiuni (28 de natiuni inscrise), Romania s-a clasat pe locul 3 (la egalitate cu Japonia), dupa Taiwan si Koreea de Sud.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Medalia de aur a fost cucerita de Marius Ioan Posa, elev in clasa a XII-a, Colegiul National „C.D. Loga" din Timisoara, iar cele trei medalii de argint au fost castigate de Dan Mircea Mirea (clasa a XI-a, Colegiul National „Fratii Buzesti" din Craiova), Andrei Iliescu (clasa a X-a, Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Ionut Bogdan Voinicu (clasa XI-a, Colegiul National „Ion Minulescu" din Slatina).

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri