Piesa Aventurile Motanului Incaltat se va juca pe scena Grand Cinema Digiplex, intr-o productie a Teatrului de Animatie Tandarica.

Comunicat de presa

Teatrul de Animatie Tandarica va pune in scena piesa Motanul Incaltat, in cadrul noii sale stagiuni gazduita de Grand Cinema Digiplex. Piesa va putea fi vizionata sambata, 19 octombrie, de la ora 11:00.

Istet si nazdravan, motanul mostenit de fiul unui biet morar il ajuta pe acesta sa isi gaseasca o sotie. Iar el ajunge dintr-un simplu motan de la moara, un senior al regatului, lenes si rasfatat.

Nazdravaniile celui mai cunoscut motan vor incanta cu siguranta publicul, iar cei mici isi vor dori sa se alature aventurilor acestuia. Mai mult, acestia vor cunoaste importanta unui prieten devotat, intr-un decor populat de cavaleri si nobili.

Regia spectacolului si scenografia sunt asigurate de Cristian Pepino, iar din distributie fac parte Alina Teianu, Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu si Alina Petrescu.

De-a lungul anilor, piesa Motanul Incaltat a avut reprezentatii in cadrul a mai multor festivaluri internationale precum Festivalul de marionete de la Rijela din Croatia sau Festivalul de Teatru de Umbre de la Bursa, Turcia.

In stagiunea de toamna gazduita de Grand Cinema Digiplex, alaturi de Motanul Incaltat vor mai fi puse in scena urmatoarele spectacole: Capra cu trei iezi, pe 26 octombrie, Danila Prepeleac, pe 10 noiembrie, in data de 16 noiembrie, Frumoasa si Bestia iar Alba ca Zapada, pe data de 23 noiembrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri