4 Noiembrie 2013 publicat în Copil 2 share-uri

Sanatatea orala a copiilor este deosebit de importanta de la o varsta frageda, de aceea parintii trebuie sa se ingrijeasca de acest aspect si sa urmeze sfaturile medicilor dentisti, care trag un semnal de alarma asupra obiceiurilor vicioase care pot aparea la copii, efectele si corectarea acestora.

Daca in anii trecuti era o rusine sa fii purtator de aparat dentar, in special de aparat dentar fix (aparatul dentar mobil fiind purtat noaptea), astazi este “la moda”. Elasticele viu colorate fac din purtarea lui un lucru interesant si chiar dorit de copii.

“Repet! Este foarte important ca fiecare copil sa intre in contact cu medicul specialist ortodont in momentul dentitiei mixte (cand exista atat dinti temporari, cat si permanenti), pentru a evita eventualele anomalii dentare si purtarea unui aparat dentar la o varsta inaintata”, afirma Dr. Andreea Damian.

***

Andreea Damian este medic dentist specialist la Best Dental Romania, avand peste 10 ani de experienta in stomatologia generala, estetica dentara si faciala si pedodontie.

“Lucrul cu copiii mi se pare minunat. Iti dai seama cine esti si ce poti cu adevarat, cand, dupa tratament, copilul iti zambeste si te recompenseaza cu o imbratisare," a declarat Andreea Damian.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Va recomandam sa cititi si:

Ghid de sanatate orala pentru femeile insarcinate

19 Sfaturi pentru parinti si copii privind igiena orala

Lectia sanatatii orale se invata de mic

Un nou prieten pentru copilul tau - Medicul dentist

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri