Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

Horoscopul culinar al copiilor Noiembrie 2013

Zodia Berbec

Micutul din zodia Berbec are extrem de multa energie si nu sta locului o clipa. Ii place sa se implice in fel si fel de activitati si sa faca lucrurile singur, fapt pentru care consuma si o multime de calorii.

Micii Berbecuti au nevoie de un regim alimentar rational si echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care sa ii mentina puternici si sa le asigure cantitatea necesara de vitamine.

Dat fiind faptul ca sunt o fire activa, nativii din zodia Berbec vor avea rezultate bune numai daca beneficiaza de un regim alimentar consistent si indestulator.

Asa ca, dragi mamici, daca vreti ca micutul vostru sa fie in continuare o sursa vie de energie, pregatiti-i carne de pui sau vita, varza, ridichi, sfecla, morcovi si multe fructe pentru desert. Este recomandat ca prichindeii din zodia Berbec sa evite mesele tarzii, deoarece ar putea intampina unele probleme de natura digestiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Taur

Micutul tau din zodia Taur este un gurmand si un pofticios, avand un apetit sanatos. Nativul din Taur este caracterizat de o pofta nestapanita de dulciuri si mancaruri grele, asa ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita alimentatiei lui si sa il sfatuiesti sa faca si exercitii fizice, care sa reduca din inclinatia lui pentru confort.

De asemenea, trebuie sa le atrageti atentia ca nu tot ce este gustos este si sanatos.

Prichindeii din zodia Taur au nevoie de multe fructe: portocale, lamai, mere, pere si prune, precum si de salate usoare pe baza de legume proaspete: varza, morcovi, ardei, rosii, castraveti.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri