Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

Daca vreti ca Taurasul vostru sa fie multumit si sa nu mai fie tentat sa manance tot ce ii face cu ochiul, va recomandam sa ii preparati supe de pasare, mancaruri gatite cu carne de vita, mazare, spanac si salate de fructe si legume.

Zodia Gemeni

Copilul nascut in zodia Gemeni acorda o mare importanta activitatilor scolare si jocurilor, avand tendinta de a manca haotic si de a neglija mesele. Micutii Gemeni au nevoie de un aport crescut de vitamine, de aceea ei trebuie sa consume multe fructe si legume.

Gemenilor li se recomanda sa bea multa apa si sa respecte cele trei mese principale dintr-o zi, greutatea nefiind o problema pentru ei. Regimul lor alimentar trebuie sa fie unul bogat si sa cuprinda proteine, nuci, peste, fasole, citrice si legume proaspete.

De asemenea, micutii Gemeni manifesta o atractie deosebita spre felurile de mancare exotice, diversificate, nefiind prea incantati de bucataria traditionala, asa ca din cand in cand le puteti face poftele si mergeti cu ei la un restaurant italienesc sau chinezesc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zodia Rac

Micutii din zodia Rac trebuie sa acorde o atentie sporita regimului alimentar, deoarece sistemul lor digestiv este foarte sensibil si le poate ridica probleme.

Cel mai bine ar fi sa urmeze diete simple si sanatoase, pe baza de fructe si legume proaspete si sa evite prajelile si dulciurile prea satioase.

Dragi parinti, daca aveti acasa un micut Rac, va recomandam sa ii preparati mancare bazata pe peste si pui, supe, cartofi sub orice forma, varza, dovlecei.

De asemenea, intrucat au probleme digestive si tendinte de ingrasare uneori, sfatuiti-va prichindeii sa faca multa miscare si exercitii fizice. Cu siguranta le va prinde foarte bine!

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri